- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
energie032
csendes tag
Nem nyom el mindent nagyon a mély? Ez melyik dls erősítő egyébként? Azért kérdem, mert időről-időre felvetődik bennem a gondolat, hogy lehet kellene dupla 30cm mély nekem is.
Mély szekcióban sok gondolat kavarog még a fejemben, nem rég cseréltem le a régi 45cm-s rfp 1418 amat Rfr 1412-re, ugyanazzal az erősítővel, jóval kevesebb mélyem lett (Audison LRx 2500 hídban), eltűntek a nagyon alacsony frekvenciáim, cserébe viszont a hangminőségem sokkal-sokkal jobb lett, kis hangerőn is kúltúráltan és jó minőségben tudok zenét hallgatni.
A csavar a sztoriban, hogy mikor elcseréltem a régi szörnyeteget, akkor már megvolt az utódja egy hx 300-as Hertz. Ennek most fogok zárt ládát csináltatni, csak az a gáz, hogy miután megcsináltattam a ládát, akkor fogom megtudni, melyik mélyet akarom inkább megtartani, melyik tetszik jobban a Hertz, vagy a Rockford.
Plusz ha Hertz, akkor tudnék még hozzá jó áron egy párt is szerezni, de az meg duplában lehet már nagyon bitang lenne...
Valakinek volt már tapasztalata mindkét méllyel esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest