Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-12 16:20:20

LOGOUT.hu

Autóhifi

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20435) gsc73 válasza t.imi (#20432) üzenetére


gsc73
aktív tag

Volt ajtóba beépités, de kellenek a zsebek a térképeknek, többi hulladéknak

Teljesen megértelek! Nekem is kellett minden cm3-nyi hely a régi Suzukimban, gyerekekkel, napi használatban, nyaralások, stb. Az én szerény véleményem és tapasztalatom, hogy a fizika alapvető törvényei miatt a hangtechinkában a méret a lényeg. (nem vagyok hangmérnök, és a kivétel erősíti a szabályt és általában drága is..:) )

Azért még nézd meg ezeket. Ignis ajtópanelek (google), nem rábeszélés, csak hátha megtetszik valamelyik, és belefér az anyagi keretbe (meg persze nem kell pont ilyennek vagy olyannak lennie, de néha ötletindítónak is jó):

Panel1

Panel2

Panel3

Panel4

Egyik cégben sincs részesedésem, csak a google-t használtam.

Ne aggódj a sok verzió és megközelítés miatt, amióta elhatároztam, hogy épitek hifit az Octaviamba, pár hete, már teljesen máshol tartok, mint ahonnét indultam. Ez egy ilyen iparág.

+1: a 93 dB a logaritmikus skála miatt kétszer akkora érzékenységet jelent, mint a 90 dB, DE ez csak egy műszaki adat, amit a gyártók mérnek, ahogy mérnek.....

Üdv: g.

[ Szerkesztve ]

kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.