- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
Integra
titán
azért most valaminek változnia kellett, mert EU van és kötelesek az eu szabályokat betartani.
és ha jól tudom akkor engedélyezettek kint a sötétebb fóliák is.
az új brutál hővédő piros, zöld, kék tükröződő és egyéb fóliákról nem is beszélve.
de ennek tényleg utána kéne nézni rendesen -
Don_
tag
Milyen fóliát szeretnél rá?
Ugyanis az autónak (ha személyautóról van szó) 75%-ban (de ez az érték nem biztos, nem emlékszem rá) átláthatónak kell lennie.
Én ezért 1x kegyetlenül beszívtam. Körcsög rendör elvette a forgalmimat, mert nem volt beleírva a forgalmiba, hogy az autón van fólia. Műbizonylat sajnos egy kalap sz**t sem ér. Még a vizsgán sem veszik figyelembe. És ha jól tudom már át sem engedik az olyan autókat, amin van fólia. -
behappy
aktív tag
Be szeretném fóliáztatni az autom ablakait...
Van itt valaki aki ezzel foglalkozik vagy esetleg tud egy jo és nem lehuzós helyet, ahol megcsinálják? Mindenképpen mübizonylattal kellene (anélkül meg tudom én is csinálni:) ), hogy müszaki előtt ne kelljen leszedni / kenőpénzt adni, hogy ne bukjon meg a gép...
sry, ha nem fér bele a fáradt gőz-be :)
Aktív témák
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone XR - 64GB - Független - Gyönyörű állapot - FACE ID OFF!
- iPhone XR - 64GB - Független - Hibátlan - Gyönyörű állapot
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest