Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Integra
titán
azért most valaminek változnia kellett, mert EU van és kötelesek az eu szabályokat betartani.
és ha jól tudom akkor engedélyezettek kint a sötétebb fóliák is.
az új brutál hővédő piros, zöld, kék tükröződő és egyéb fóliákról nem is beszélve.
de ennek tényleg utána kéne nézni rendesen -
Don_
tag
Milyen fóliát szeretnél rá?
Ugyanis az autónak (ha személyautóról van szó) 75%-ban (de ez az érték nem biztos, nem emlékszem rá) átláthatónak kell lennie.
Én ezért 1x kegyetlenül beszívtam. Körcsög rendör elvette a forgalmimat, mert nem volt beleírva a forgalmiba, hogy az autón van fólia. Műbizonylat sajnos egy kalap sz**t sem ér. Még a vizsgán sem veszik figyelembe. És ha jól tudom már át sem engedik az olyan autókat, amin van fólia. -
behappy
aktív tag
Be szeretném fóliáztatni az autom ablakait...
Van itt valaki aki ezzel foglalkozik vagy esetleg tud egy jo és nem lehuzós helyet, ahol megcsinálják? Mindenképpen mübizonylattal kellene (anélkül meg tudom én is csinálni:) ), hogy müszaki előtt ne kelljen leszedni / kenőpénzt adni, hogy ne bukjon meg a gép...
sry, ha nem fér bele a fáradt gőz-be :)
Aktív témák
- Metal topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ford topik
- Gitáros topic
- Amazon Kindle
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- További aktív témák...
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC ICE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest