Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
A revit nem jó megoldás mindenkinek. Az import-export szándékosan alulfejlesztett hogy csökkentsék a kompatibilitást. Még a PDF-et sem támogatja (!). Importált IFC esetén minden inplace family és nem tudod szerkeszteni, nincs room bounding.
A revit egyetlen előnye, hogy minden szakágat támogat amiben nincs jobb versenytársa. De egyesével ha külön-külön nézed a szakágakat sokkal jobb programok vannak. Épitészeknek archicad sokkal jobb, szerkezeteseknek a tekla structure vagy bentley jobb, gépészeknek talán a revit a legjobb.
Ha most multi-discipline irodát csinálnék én is revit mellett voksolnék. Ha épitész irodát akkor archicad mellett.Az openBIM pont arról szól, hogy használd amit akarsz, a programod megfelelő kimenetet ad más programoknak. Az elző irodában ahol dolgoztam archicad-el ment a munka, a szerkezetesek tekla ifc-t adtak. Az a fájl olyan volt, mintha archicad-ben csináltam volna. Tiszta, tele paraméterekkel, nem voltak hibák benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Elden Ring
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen program, ami...?
- Linux kezdőknek
- Óvodások homokozója
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest