Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
solyomsherif
csendes tag
Ez nagyszerű! Én alig egy hónapja ismerkedem a programmal. Túl vagyok jópár Lyndás videón és még vagy 3x ennyit meg szeretnék nézni. Egy futó munkámat párhuzamosan Revittel is készítem, hogy lássam hol könnyebb vagy nehezebb az eddig használt programoknál. Mivel az építészek akikkel én dolgozom rendre Archicad-et használnak, jó hallani hogy van aki Revitet használ.
Van még pár dolog a program logikájában amit nem értek, de nyilván sok dolognak akkor látnám értelmét ha szakágakkal közösen tudnám kipróbálni. Arra kíváncsi lennék hogy ti az általatok használt elemeket magatok hoztátok létre vagy letöltöttétek? Én pl euro szelvényeket a német verzióból töltöttem át, az US metricben nem találtam. De mi a helyzet egy Porotherm falazattal, esetleg spec nyílászárókkal? Mivel én pusztán a tartószerkezetet modelleztem és még csak a teszt fázisban vagyok ezeket a kérdéseket átugrottam, de azért szöget ütött a fejembe. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Projektor topic
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van még pár dolog a program logikájában amit nem értek, de nyilván sok dolognak akkor látnám értelmét ha szakágakkal közösen tudnám kipróbálni. Arra kíváncsi lennék hogy ti az általatok használt elemeket magatok hoztátok létre vagy letöltöttétek? Én pl euro szelvényeket a német verzióból töltöttem át, az US metricben nem találtam. De mi a helyzet egy Porotherm falazattal, esetleg spec nyílászárókkal? Mivel én pusztán a tartószerkezetet modelleztem és még csak a teszt fázisban vagyok ezeket a kérdéseket átugrottam, de azért szöget ütött a fejembe.