- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
solyomsherif
csendes tag
Ez nagyszerű! Én alig egy hónapja ismerkedem a programmal. Túl vagyok jópár Lyndás videón és még vagy 3x ennyit meg szeretnék nézni. Egy futó munkámat párhuzamosan Revittel is készítem, hogy lássam hol könnyebb vagy nehezebb az eddig használt programoknál. Mivel az építészek akikkel én dolgozom rendre Archicad-et használnak, jó hallani hogy van aki Revitet használ.
Van még pár dolog a program logikájában amit nem értek, de nyilván sok dolognak akkor látnám értelmét ha szakágakkal közösen tudnám kipróbálni. Arra kíváncsi lennék hogy ti az általatok használt elemeket magatok hoztátok létre vagy letöltöttétek? Én pl euro szelvényeket a német verzióból töltöttem át, az US metricben nem találtam. De mi a helyzet egy Porotherm falazattal, esetleg spec nyílászárókkal? Mivel én pusztán a tartószerkezetet modelleztem és még csak a teszt fázisban vagyok ezeket a kérdéseket átugrottam, de azért szöget ütött a fejembe. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Marathon (2025)
- Synology NAS
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- AMD FX
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Xbox One / Xbox Series játékok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Samsung Galaxy Watch 8 44mm GPS Wi.fi
- 239 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van még pár dolog a program logikájában amit nem értek, de nyilván sok dolognak akkor látnám értelmét ha szakágakkal közösen tudnám kipróbálni. Arra kíváncsi lennék hogy ti az általatok használt elemeket magatok hoztátok létre vagy letöltöttétek? Én pl euro szelvényeket a német verzióból töltöttem át, az US metricben nem találtam. De mi a helyzet egy Porotherm falazattal, esetleg spec nyílászárókkal? Mivel én pusztán a tartószerkezetet modelleztem és még csak a teszt fázisban vagyok ezeket a kérdéseket átugrottam, de azért szöget ütött a fejembe.