- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemisfontos
csendes tag
-
kriszpontaz
veterán
A papírtér nézetablakba kattintva:
Z tengely forgatása (FKR menüsoron van, X tengely vízszintes állását adod meg), majd Nézet menü - 3D nézetek - FKR aktuális, és betekeri a rajzot a megfelelő irányba.
Utána a léptéket ellenőrizni, mert automatikusan zoom-terjedelem parancs fut le.
-
pschio
őstag
Magyarul nem tudom hogy van. És abban sem vagyok biztos hogy acad2004 tudja egyáltalán. "mvsetup" -al lehet forgatni a papírtérben a nézetet.
Dupla katt bele nézetablakba. Beírod, hogy mvsetup. Enter. Aztán a kis menüben "align" aztán "rotate view". Adsz neki egy bázispont. Mind1 hol. Majd utólag megigazítod. Beírod a szöget. Pl ha a szelvényed 60 fokkal van elforgatva amire rá akarod forgatni a papírteret, akkor -60 -at írsz be. Aztán enter és el is van forgatva.
-
Amit én szoktam:
dupla-katt a nézet ablakba (modelltérben leszel, (*) csak úgy szabadulsz vissza papírtérbe, ha a nézetablakon kívül duplán klikkelsz, vagy a "PTÉR", "_.PSPACE" parancs)
Mikor bent vagy állítasz egy FKR-t (_UCS), majd _PLAN parancs és kiválastzod, hogy "forgatás az aktuális FKR-hez" vagy valami hasonló (2 enter ha jól emlékszem mert ez az alapértelmezett).
Visszatérés a papírtérbe a korábban leírtak szerint (*). Ilyenkor még érdemes ellenőrizni a nézetablak léptékét mert a zoom-oláskor 100-ból 99x úgy is véletlenül elállítod a méretarányt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest