Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
Észrevettük, hogy fater autóján egy két helyen elkezdett halványodni a festék, halványabb kék lett. Éleken, pl tank sapka széle, sárvédő motorháztetővel párhuzamos széle. Ez mitől lehet?
Ami a legnagyobb poén az egészben: kb 1 éves kocsi, 20k kmel szalonból. Kíváncsiságból le lett rétegvastagság mérőzve és a jobb eleje, jobb hátulja nem passzol a többi részhez. Maszek fényező még azt is megmutatta, hogy hol látszik a maszkoló szalag nyoma. Nem kicsit lesz kiverve a balhé
úgy érzem. Már ott tartunk, ha szalonból veszel új autót azt is rétegvastagság mérőzni kell
Nem kezd el kikopni vagy mi észre sem vesszük. -
Gergello
addikt
válasz ::Trunks:: #8486 üzenetére
a peremet lecsiszoltad vagy azt is gittelni szokták? kár hogy olyan látványos helyen maradt rajta a ragacs
-
Gergello
addikt
Tudnátok belinkelni rendes autómosó szivacsot ? Akár webshopot is.
-
Gergello
addikt
Köszi mindkettőtöknek. Már csak a szivacs és egy bőrtisztító kell a kormányhoz és indul a buli.
-
Gergello
addikt
válasz runner 125 #10499 üzenetére
Végül a baumaxban vettem egy nagy barna szivacsot. Pont úgy néz ki mint egy félhold alakú tengeri szivacs. Hétfőn belinkelem, annyira emlékszem, hogy N betűvel kezdődik a neve.
-
Gergello
addikt
válasz runner 125 #10507 üzenetére
Nem. Olyanom már van, amit linkeltél, de idegenkedek tőle, hogy azzal mossam. Szerintem ez a kialakítás inkább beltéri portörlésre való.
-
Gergello
addikt
Segítsetek! Elképesztően ragad a műszerfal. Szappanos víz, tiszta víz, ablaktisztító, mipa szilikon eltávolító. Ezekkel próbáltam eltávolítani, de semmi sem segít. Annyira ragad, hogyha rárakod a tenyered cuppan amikor veszed le. Előéletről nincs információ. 6-8szor lett eddig átmosva.
-
Gergello
addikt
-
Gergello
addikt
válasz runner 125 #16814 üzenetére
Nem gondolni kell, hanem kérdezni, ha nem egyértelmű.
-
Gergello
addikt
-
Gergello
addikt
válasz Laca1212 #23129 üzenetére
2-3 használtam ezekből. Szerintem kommersz, átlagos, rendben van. Nem kimagasló, természetesen, ahogy az ára sem, nem is elvárható kimagasló teljesítmény.
Hol húzzuk meg a jó minőség határát ? Ami nem használhatatlan dobd el, az már rögtön a jó ? Nálam azért 2-nél több fokozat van.
Az acer laptopot is lehet használni (ha arra van igény, pénz), mégsem mondom rá, hogy (egy dellhez képest) jó minőség.Te vagy a magyarországi importőre vagy miért kell bevédeni ?
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Bőr kormányt, váltót 1. lépésben szerrel tisztítjátok ?
Enyhe piszkolódás van rajta a varrott résznél és a gyakran fogott részeken.Tiszta, melegvizes kendővel gondoltam elsőre rámenni.
-
Gergello
addikt
Sziasztok !
14"-os acél felni homokszórásának és porfestésének mi a reális ára / db ?
Köszi.
-
Gergello
addikt
válasz jozsi252 #36714 üzenetére
Köszönöm a választ.
10 évig ez a felni nem mondom, hogy hibátlan volt, de mondjuk 95% százalékos.
Utána amikor nem nálam volt az autó, akkor pesten egy gumicsere alkalmával megcsiszolták kézzel, majd egy réteg kályhaezüst...
Gyakorlatilag azóta szétrozsdásodott felni külseje...
Ezt drótkoronggal már nem lehet helyrehozni.6k / db-ért most vettem 4 használt felnit télinek, ez csak festve lett, de elég jól néz ki, meglátjuk mennyire lesz tartós. Elég szerencsés voltam, mert 50 km-en belül találtam.
Ha találnék még 4 db-ot, akkor lehet hagynám ezt a rozsdásat a francba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest