Hirdetés
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- sh4d0w: Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Edifier R1600T III és Edifier R980T 2.0 Aktív hangfalak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
válasz
#00809728 #5399 üzenetére
Köszönöm a segitséget. Sajnos utánakérdeztem másoknál is és szinte hasonlókat mondtak a foliázásról is.
Lehetséges hogy megpróbálom magam megcsinálni, sokat nem ronthatok remélem az állapotánFestéssel volt már dolgom (Airbrush-al autó maketteket festek már rég óta), ahogy olvasgattam a leirásodat, hasonló módon kell ezt is(kis túlzással). Ott is alapozni, csiszolni kell, tobb rétegben felvinni a karosszériára a festéket.
Olvastam hogy létezik szórókit spary formában. Tudnál ajánlani pár márkát/tipust ami alapján rá tudnék keresni hogy hol kapok olyat(külön a karosszériához, illetve a lökháritóhoz)?
Illetve pontosan hogy mi lenne szükséges a karosszéria rendbehozásához? Gondolom először lecsiszolom a rozsdát, ameddig nem ép a felület. Zsirtalanitás, alapozás, csiszolás, fényezés több rétegben. Festéket az ki akarok kevertetni.
Alapozó kell-e külön, vagy elég a szórókit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: kellenek nekünk AI chatbotok a grafikus meghajtóba?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Jelszókezelők
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest