Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Cybertruck Taipeiben
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Őskoczka
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz Imibácsi #23604 üzenetére
Bocs de én nem tudok igazat adni. Oké a szakink 80%-ban G astrákat gányol, amire "mondjuk" megteszi ez a 15k-s polír. De a hangsúly a 15-TÓL van! Amikor odamész egy jobb autóval, ugyanúgy le fogja kaszálni rólad az 50k-t, mert belelát a pénztárcádba és tudja, hogy autód alapján mennyit kérhet el. De azt sem fogja tudni szépen megcsinálni, mert se eszköze, se tudása nincs hozzá. Innentől fogva elmehetsz egy komoly mesterhez is és kérhetsz tőle is 15k-s polírt, csak mond meg csinálja meg úgy, hogy ebbe férjen bele. Vannak már egész használható 1 lépcsős dolgok erre a célra, például rupes UHS szett. Lehet vele hologramm mentesre polírozni 1 lépcsőben, noha nem fog minden karc eltűnni, de a felület felfrissül és 2m -en túl nézve az autó tökéletes.
Azzal sem értek egyet, amit a különcségről mondasz, szerintem van aki igénytelen az autójára és van aki nem. Ez ennyi, ő nézzen rám különcként, én meg nézek rá igénytelenként. Az ilyeneknek nem kell 15k-s polír sem, mert az állandó sár alatt úgysem látni majd a polírt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest