Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Cybertruck Taipeiben
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz tboy93 #15865 üzenetére
A 40 ezért mindért nagyon jó ár!
Nekem a bal hátsó ajtó alján volt egy ennél sokkal enyhébb, csak belülről kezdő kb 30cm-es korróziócsík és a sárvédőíven volt egy 100ft-os nagyságú folt. Ezért fizettem 35-öt.
Nyilván, itt nyugaton az osztrákok feltolják az árakat, de 40-ért az egész kijavítása teljesen korrekt ajánlat."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
kk831228
addikt
Hááát , szerintem a rozsdával van a legnagyobb probléma... Biztos azért olyan drága... 20k körül fújnak egy elemet felénk... Ha nem lenne szét rohadva 30-40-ből kijönne fújással együtt, de így... Így hogy szét van rohadva sokkal nagyobb munka. Ki kell vágni ,új lemezt oda taknyolni stb... Így reális lehet a 40 SZVSZ...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Rivaul
addikt
Fogj egy sarokcsiszolót és fémig told fel. Utána alapozd és fújd le magad flakonossal sztem... Én biztos nem fizetnék érte 40k-t. A kilincs alattit meg hagyd ahogy van. Kép alapján nem vészes.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest