Hirdetés
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
na majd 1.5 órás várakozás után végre fenn vana téligumma a verdán
Én már megszoktam az 1 órát, így nyugodt voltam, nem úgy 2 üzletember típusú fazon, picit kikeltek magukból -
törölt tag
Subaru és még bla...bla kedvenc hangu autóm.
Hát a fekete szint mindenképpen ovni kell mert a legmelegebb felöletet a fekete szin kapja.
Ha nem sajnálod a lovét rá akkor Zaino a legjobb.Megcsinálom szivesen de én SZFVÁRI vagyok tehát el kéne jőnnőd és kb 4-5 órás mütét de megéri.
Ha nem tudsz eljőnni akkor még ajánlom a polírozást mert megvédi télen a só ill a jeges cuccok ellen. -
törölt tag
Helló!
Olvastam a polírozós topicot, nagyon jó. Grat.
Én most vettem egy 2007-es Subaru Impreza WRX STi-t és az lenne a kérdésem Tőled, mester, hogy ha szeretném, hogy minél hosszabban megmaradna a színe (feketét választottam), akkor még idén políroztassam át jó kis Zainóval?
Vagy várjam meg a március-áprilist?
Te mennyiért csinálnád meg, ha egyáltalán vállalod?
üdv
b -
törölt tag
Polírozás:
Ha esetleg valaki kedvet kapna hozzá.Pld adott egy nagyon karcos autó!
-Tehát le kell mosni a kicsikét.
-polirpasztából tőbb félét lehet kapni. kocsinál egy durva szemcsenagyságu polirt használnák.Glasurit tubusossat,setleg Standoxot mindenféleképpen valami jó minőséggel csinálnám.
Flex gép alacsony fordulaton (1-1.5) vizes szivaccsal adnék neki.
-kb ugy 1-2 óra után amikor végeztem le kell mosni.
-Szárazra tőrőlni és jőhet rá az én álltalam nagyon dicsért VS PLATINUM ill Zaino termék
-Ez egy védőréteget biztositt a lakknak ill az autonak.Meg persze fényesitt is.
- a legvégén magas fordulaton egy pamut rongycsomoval amit a flexre lehet feltenni azzal jó alaposan kifényesitem.
Kb 5-6 óra ha mindent jól és becsületesen megcsinálsz.
Ezt ajánlanám de mivel a fényező már megcsiszolgatta igy félő,hogy nagyon vékony ott már a festékréteg.Proba cseresznye. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Örülök ennek a topicnak! THX!
A helyzet az, hogy dörzsis szivaccsal próbáltam meg leszedni a bogárszart az autómról, és ahogy kell az meg is karistolta rendesen. Szerencsére nem mélykarcok keletkeztek. Elvittem egy fényezőhöz, aki neki is állt papírral majd korongal és szépen eltűntette. Viszont hazaérve vettem észre, hogy az éleknél a korong (gondolom nem szakszerű használata miatt) lemattította a fényezést. Ez csak bizonyos fényviszonyoknál látszódik, de pl. lámpafényben este sok körkörös karc is felfedezhető ezeken a helyeken.
Kérdésem, hogy hogyan tudnám saját kezűleg eltüntetni ezeket a hibákat.
Köszi előre is! -
törölt tag
válasz
Lord Zero #628 üzenetére
Hát nálam a virág illatu ajax álltalános felmosó bevállt erre a célra.
Anno a pugomban volt egy eper illatu folyékony illatositó és amikor Őcsém elvitte az autómat akkor betette a gyári könyöklőbe és szépen kifolyt.
Nagyon erős illat áradt a kocsiból és nem lehetett benne megmaradni ezért ami volt otthon azt levittem és kiprobáltam.
Ajax ugy látszik erre jó. -
Lord Zero
addikt
a benzin és az ecet esetében is úgy csináltam, h előbb kiválasztottam egy parányi kontroll-területet
(és csak aztán kezdtem sikálni, h láttam, nem kezdi rágni)
acetonnal még nem estem neki, az keményebb
sima vízben történő áztatás nem igazán oldja a szagmolekulákat, szerintem (ráadásul ezek az illatosítók olajos alapúak)
csak kell létezzen vmi anyagkímélő oldószer.. -
Lord Zero
addikt
talán itt, a tisztogatás és ápolás eme pompázatosan nemes, vaxtól ragyogó csarnokában a legildomosabb feltennem a kérdést:
mijalófasszal lehet egy illatot semlegesíteni?
kiömlött a kesztyűtartóba egy autóillatosító (amiről kiderült, h túlérzékeny vagyok a szaganyag molekulájára, a francba - tehát jól kibasztam magammal) - a kesztyűtartót kénytelen voltam kiszedni, ha fulladozás nélkül óhajtok az autóban leledzeni
nade már 5 napja szellőzik az istenadta, mostam purral, ciffel, finombenzinnel és ecettel - de továbbra is árad belőle az illat (amúgy nagyon kellemes, sokan kedvelnék), amitől rosszul vagyok, sajna
hogyan/mivel lehet lemosni/kitisztítani, h semlegesítse ezt a tömény nazális élményt? -
TexT-BoY
addikt
én carstyling forumon találtam egy formát aki 7000!!!Ft-ért csinálta meg az egész autót /Ford Focus 5d/ nemtudom milyen anyaggal de nem valami gagyival. /a srác nagyon dicsérte meg a nevét is mondta csak elfelejtettem. További 1000Ft-vol hogy géppel eggyenletesen felvigye a WS platinumot. szal össz 8500FT-bol megvoltunk borravalóval és a srác is boldognak látszott...
-
SzalaiG
addikt
Castrol GTX 10W-40
Ezt ajánlották a Suzukimhoz. Szerintetek? -
Notes
senior tag
Én megkérdeztem a gumist, hogy mi a legjobb a nyári guminak a téli tárolás ideje alatt? Azt mondta ne kenjek rá semmit, de szilikont a legfőképp ne!
Más. A Valvoline olaj szerintem nagyon jó. Bár ha a kocsihoz nincs kifejezetten előírva szerintem felesleges az 5W-s olaj. 10W-40 átlag verdához, magyarisztáni időjárásnál bőven jó. Én inkább a csere-intervallumra helyezném a hangsúlyt. Max 15.000 km bármit is mondjon a gyár. -
Trianrta
aktív tag
Sziasztok!
Rámentem a frissenfestett asztfaltcsíkra és telepöttyözte a sárvédőgumikat és a kerékdobokat...
Mivel, milyen oldószerrel lehetne ezt lemosni? -
SzalaiG
addikt
Megvan az új kocsim. 2002es Szuzki Swift 1.3 GL Plusz. 5a. Mélyzöld.
Futott 39500km. Van benne távírányítós-központizár, riasztó, elektromos ablak meg kormány és kerék.
Ráfér egy kis polír. Ilyenkor még meg lehet csinálni vagy várjak tavaszig? Mélyzöld metál.
Fényező vajon mennyiért polírozná meg?
Alvázvédőztetni milyen gyakran kell és mibe kerül?
[Szerkesztve] -
törölt tag
Hasznos tipp!
Nyári gumit ha nem használod érdemes bekencézni a gyogyszertárban kapható tőmény glicerinnel ha tőbbszőr megismétled mindenhol az nem fog ártani a guminak.
Glicerin higitása 1:1 vizzel.Érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest