Hirdetés
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Kalandor: ALZA vagy eMAG?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Az Oracle hack
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RP1980 #39608 üzenetére
Én vagyok az a hülye aki a kézi autómosóhoz vödörrel és samponnal megy mosni. Miután bevizeztem a kocsit, a vödör aljában van egy szarrá szakadt szivacs, arra a lándzsát és mehet bele a víz. Majd hozzá a saját sampon. Kézi mosás körbe. Ja előtte a lándzsa szárát is tisztára mosom. Miután kész vagyok egyszer, ez jön még egyszer.
A mögöttem várakozók arcáról szándékozom rejtett kamerás képeket készíteni.
A gépi kefét is ki szoktam mosni mert a küszöb alatt már azzal maszatolok. Miután kész a második vödrös mosás, jön az öblítés, viaszolás, és a cseppmentes öblítés. Egy szatyor mikroszálas rongy a csomagtartóba, a kiállás után ezekkel szárazra törlöm. Majd most ha eláll az eső egy kicsit szárad, így tuti nem lesz akkora por, megyek mosni és nyomok rá az AutoGlym-ből.
Szeretem csinálni, szórakoztat és a végén meg jó látni az eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Wuthering Waves
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest