Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Valóban gáz. Nem teljesen értem ez hogyan történhetett mert úgy reklámozták a quattro-t, hogy a torsen hajtásnak köszönhetően elméletben akár egyetlen tapadást találó kerékre tudja juttatni az erő 100%-át is. Na persze az elmélet és a gyakorlat néha köszönő viszonyban sem állnak egymással.
Ennek a videónak a végén jól látszik a Haldex hajtás gyenge pontja. Nevezetesen hiába osztja a nyomatékot első és hátsó tengely között ha az egy tengelyen lévő kerekek közt nincs zárás. A két bal oldali kerék elforog míg ezalatt a két jobb oldali kerék valószínűleg áll és ezen a bekapcsolt ESP sem segít sokat. Egy hátulsó differenciálzárral orvosolható a dolog.
Egyébként 323 GT-R -ed van?

-
Rifleman10
csendes tag
-
Rifleman10
csendes tag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Picit utánanéztem a dolognak.A gyártók nem írják rá, hogy mennyi a max beviteli memória.
De ezt találtam:[link]
Ha leviszed a lap közepére, ott az utolsó kommentbe leirja egy vásárló hogy neki sikerült bevinnie 8GB-os pendrivot.
Egyébként az előlap is levehető.
Remélem ez segit egy keveset
-
VR6-Fan
veterán
válasz
_ocsisajt
üzenetére
hüm pedig azt hittem Te vagy az.
jaja mindkettő 1-es golf a V(r)6 turbinyek ment egy cabrio bodéba, a kompreszoros 16 szelepes meg egy keménytetősbe (ez összel 4X4 lesz).
FWD-nél sincs, a megoldás Toyo R888, csak legyen aki győzi váltóval
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hüm az a GT25 nem egy orbitális turbinyek, bár nem is nagy motoron van

gondolom nem cserélhető a BOV-od "tányérja", amúgy meg szerkessz rá egy kacsa szípót és azzal hápogni fog

-
VR6-Fan
veterán
válasz
_ocsisajt
üzenetére
elöszőr kasztnistasd ki hogy minden a helyére kerüljön, aztán szépen elkezdheted legyártani magad (illetve egy olyan ember aki tud vasat hegeszteni)
sima vízcsövet szoktak használni meg vas lemezt (ha meg über profi a cég akkor dur aluminiumot vagy magnézium ötvözetet..).
azt amit linkeltem meg a fent említett módszerrel elég egyszerű megcsinálni, a pontos méretekre kell ügyelni...
véletlenül nem egy kiwi zöld gépezet oudi turbinyekkel?
mi most épp egy ~800kg 250paci gépet építgetünk igaz FWD, előtte meg 1100kg V6 turbinyek 300le (még csak a gyári szívó ECU kicsit megbuherálva)
-
VR6-Fan
veterán
válasz
_ocsisajt
üzenetére
[link] ilyen kéne neked is? (ez a 86-osé)
amúgy keres egy lakatos, vagy ha esetleg van olyan ismerősöd aki jól tud vasat hegeszteni/vágni akkor megtudjátok oldani Ti magatok is.
amúgy hány le/nm a gépezet hogy össze felé akarja forgatni a tornyokat?
gondolom ki vna kasztnizva rendesen és nem a rozsda miatt akarja összedönteni a bodét!?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)