- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
válasz
feel good #472 üzenetére
Nyomatékról fingom sincs. MAN 6 hengeres 6879ccm(asszem) 150LE 1992 ből. Én 80nnal jártam vele, ha nem volt túlsúlyos akkor pályán 14-15 között, vegyes (napi 6-700km pálya + 100-150km Pest és környéke) 15,5-17 között, attól függően hogy mennyire kellett sietni. Munaktársamnak ugyan ilyen volt, annyi különbséggel hogy az övének az ösztömege 9t volt az enyém meg csak 7,5es. Az övébe rövidebb végáttétel volt, az Pesten bekajálta a 20-22t ( az enyémben felújított adagoló volt, az övében meg eredeti
).
Forgást hogy érted? Főtengelyen max 3000, de a "zöldzóna" az 1400-1900 között volt asszem, 80as tempónál mentem 1750es fordulat körül. Ha végsebességbe gondolod akkor raksúly meg gázolaj függvénye. A 125km/h-s tachográfot ki lehet vele akasztani
-
lsc
nagyúr
válasz
feel good #434 üzenetére
Azért a dobok közt is van különbség , az egyik Corollám 92-es a másik 4-es , mindkettőn gyári és hibátlan a kipufogó rendszer , és még minden eredeti . Nemrég egy 1-es 1,1-es golfon "találtunk" eredeti dobot / a csövek már hegesztve voltak / , régen a "fauvé" is jobban tudott .
Egyébként szinte mindig a hajtásnál és a hegesztésnél szokott megindulni a rozsda . -
dokar
addikt
válasz
feel good #427 üzenetére
de SS-ből is van több féle fokozat.
én múltkor olyat csináltam, hogy bedugtam a slagot a kipuff csőbe és teleengedtem vízzel, utána pár kövér gázzal kiöblítettem. brutális volt, ahogy a vizet okádta ki magából miközben egy része gőzként távozott. le lett kamerázva, ha vki kíváncsi rá, akkor feltöltöm az egyik videoportálra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xbox Classic / Xbox 360
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest