Keresés

Aktív témák

• Bash

őstag

válasz Panther #12 üzenetére

Bocs, nem azért mondtam. Csak ugye ehhez van szokva az ember. Én ha átmegyek a szomszéd városba a hídon, akkor az csak egy irányban 6 sáv (2 leálló). De hát 2,3 millió lakosnak kellenek a széles utak. :)

Na, hé! Mit moddolgatsz?
    ''blinker = index? Ha jól sejtem''
    Ja jól sejted.

''ez most csak úgy általában, vagy van köze az automatához? (pl annyival lassabban lehet előzésbe kezdeni)''
    Ez általános, de annyi köze van az automatához, hogy azzal gyorsabban ki lehetne lőni, és nem kellene annyira aggódnod.

Egyébként mostanában kicsit rá vagyok mozdulva az egyik ismerősöm kocsijára. Muszáj egyszer kipróbálnom. 2001-s tűzpiros Mitsubishi Eclipse manuális váltóval. :)

[Szerkesztve]

• Bash

őstag

válasz Panther #4 üzenetére

''hogyan váltok vissza az előzéshez?''
    Sehogy, az automata fog váltani helyetted. Viszont oda kell figyelni nagyon, mert sokan nem használják a blinker-t, és egy 4-6 sávos úton bárki bármikor jelzés nélkül ott teremhet melletted/mögötted.

''Meg egyáltalán hogyan működik? Mikor merre vált, mitől függ, stb.''
    Mindig attól függ, hogy mennyire nyomod a gázt. Lámpánál is jól ki lehet gyorsulni, csak nyomni kell a gázt. Az overdrive alapból be van kapcsolva, takarékosságból ki lehet kapcsolni, de még nem próbáltam soha. Egyébként itt a különbség azért nem nagyon vehető észre, mert az átlagos motorméret nem 1.6-1.8, hanem 3.0 körül van.

Aktív témák

Hirdetés