- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Aktív témák
-
Bash
őstag
Bocs, nem azért mondtam. Csak ugye ehhez van szokva az ember. Én ha átmegyek a szomszéd városba a hídon, akkor az csak egy irányban 6 sáv (2 leálló). De hát 2,3 millió lakosnak kellenek a széles utak. :)
Na, hé! Mit moddolgatsz?
''blinker = index? Ha jól sejtem''
Ja jól sejted.
''ez most csak úgy általában, vagy van köze az automatához? (pl annyival lassabban lehet előzésbe kezdeni)''
Ez általános, de annyi köze van az automatához, hogy azzal gyorsabban ki lehetne lőni, és nem kellene annyira aggódnod.
Egyébként mostanában kicsit rá vagyok mozdulva az egyik ismerősöm kocsijára. Muszáj egyszer kipróbálnom. 2001-s tűzpiros Mitsubishi Eclipse manuális váltóval. :)
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
''hogyan váltok vissza az előzéshez?''
Sehogy, az automata fog váltani helyetted. Viszont oda kell figyelni nagyon, mert sokan nem használják a blinker-t, és egy 4-6 sávos úton bárki bármikor jelzés nélkül ott teremhet melletted/mögötted.
''Meg egyáltalán hogyan működik? Mikor merre vált, mitől függ, stb.''
Mindig attól függ, hogy mennyire nyomod a gázt. Lámpánál is jól ki lehet gyorsulni, csak nyomni kell a gázt. Az overdrive alapból be van kapcsolva, takarékosságból ki lehet kapcsolni, de még nem próbáltam soha. Egyébként itt a különbség azért nem nagyon vehető észre, mert az átlagos motorméret nem 1.6-1.8, hanem 3.0 körül van.
Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Túra és kirándulás topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G923 PS5/PC + Váltó + playseat brake pedal + 3D mod
- Samsung Odyssey G40B 27" 240Hz 1ms IPS G-Sync full HD pivot HDR10 gamer monitor
- Eladó Apple Watch Series 7 Product Red 41mm
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest