- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pubwart
aktív tag
Hát Nemrégen vagyok kint, hogy pontos legyek egy hónapja. De a helyi magyarok annyira segítőkészek, hogy télleg, egy szavam nem lehet, mindenki kedves és aranyos, szereztek nekem lakhelyet, ahol tudok lenni, meg mindent elintéztek nekem, adószám, bankkártya, stb. Szóval télleg mintha otthonra jönne haza az ember ilyen szempontból.
A csajok elég területfüggők. Ahol lakok ez SA, azaz South Australia a legjobb ilyen szempontból, itt télleg nagyon jó csajok vannak. Nem magyar szinvonal, de tényleg közel van hozzá, nem tudom ennek mi az oka, de Melbourne sokkal gázabb.
Most hajnal 6 van és 12 foka leghidegebb téli hónapban, szóval nem rossz, elviselhető. És most éppen gyakornok vagyok kint. ''Sample preparator'' kódnévvel futok, de mindent csinálok,m mert mindenre meg akarnak tanítani.
Jah nem tudom, hogy írtam-e már, de itt a TV adások szinte csak 1080i digitális HD-ben jönnek, 7db földi csatorna, ingyen. Van analóg jel is, de az olyan is... Hát volt szerencsén élőben ez megámulni, ne mondjam milyen volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 8 45MM
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest