Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Lossless wma-ban lehet talalni 24bites anyagot.
-
shuttle
tag
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Hát...van egy U2 DVD-m az elég komolyat szól , kristálytiszta !

ja a 11 jön . -
shuttle
tag
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Na akkor most letöltöm a legfrissebbet ,teszek 1 próbát mit szól a 24 bit-hez .
-
shuttle
tag
válasz
szacsee
üzenetére
régóa cimborák vagyunk a Goglival .
csak sajna a gyári lemezen lévő kiegészítőket nem találja a haver :
Creative EAX Console
Creative Surround Mixer
Creative Speaker Settings
Creative Speaker Calibrator
pedig ezekkel nekem nagyon szépen szólt !
de próbáld ki a Jetaudio - t , szeintem nem rossz ! -
shuttle
tag
hi all !
Audigy 2 -öm van !
Sajna elveszítettem valahol a gyári lemezét , tudtok valami jó mp3 lejátszó progit ? -
GerusBp22
csendes tag
Sziasztok! Adott egy P4P800 alaplap. Audigy 1 hangkártya. Időnként (néha, nem mindig,nem rendszeresen) pattan/pukkan egy kicsit a center... Mitől lehet? már minden létező portot letiltottam
vagy az alaplapi LAN? -
Dj Don Pepe
tag
-
törölt tag
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
X-Fi-knél is így van alapból. Ott gondolom a ''külső dobozzal'' lehet ezt megoldani, bár az plusz 20k megközelítőleg.
-
maszat
senior tag
Nem teljesen Audigy 2, de azért Audigy:
Nézegettem az Audigy SE-t (félmagas kivitel). Leírás szerint line in-t és mikrofon-tis kezel. Azonban fizikailag csak egy bemenete van neki.
Van egy tv-tunerem és egy mikrofonom. Csak akkor tudnám ezzel a hangkártyával mindkettőt használni, ha ki-be dugdosom őket? -
amdni
aktív tag
köszi!
Igaz ez a fejhallgatós mikrofon még nincs 1 hónapja hogy vettem és alig-alig használtam. De legalább megvan a hiba. -
amdni
aktív tag
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Zúgás méghozzá nagyon hangos, de el sem hiszem most már nem zúg. Nem értem, csak kipróbáltam hogy mi van ha másik dugóajlzatba dugom be a mikrofont aztán visszadugtam a helyére és most tökéletes. Kontakt hiba? Vagy meg van törve a kábel? Lényeg most jó.
De nagyon furcsa. Az alaplapi hangkártyávan is ugyanígy zúgott. -
Dj Don Pepe
tag
Hali! A mikrofonnál milyen jellegű a zúgás? Mert ha sistergés van, akkor ne csodálkozz, a zajt is fel erősíti! De ha zúg, kb 50Hz-en, mint a hálózati feszültség akkor árnyékolási problémák lesznek, de még egyéb baj is lehet. Szóval a zúgás típusára lennék kíváncsi. Egyébként tud a kártya zajcsökkentést csinálni, de felvételnél nem hiszem hogy működik.
-
amdni
aktív tag
Kösz a segítséget, letöltöm aztán remélem sikerül.
-
törölt tag
válasz
Phil Collins
üzenetére
1 másodpercre még jó vagyok.

-
amdni
aktív tag
Tudna nekem valaki segíteni?
-
amdni
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy audigy2-t használtan, cd viszont nem volt hozzá.
Itt jöttek a gondok, a creative oldaláról letöltöttem az audigy2 drivert, fel is települt rendesen, megvan a ''creative audio console'', beállítottam benne hogy 5.1-es hangrendszerem van, de a mélynyomó nem szól.
Állítólag kell valami audio HQ, de hiába töltöttem le, ''AHQ20031017.exe'', ezt a hibaüzenetet adja a telepítő: ''setup could not find any previous version of creative audioHQ installed''.
Tudnátok segíteni ebben, mert csak szólnia kéne annak a hangszórónak is.
A másik meg hogy mikor a mikrofonomat (egyszerü genius 2000ft-os fejhallgatós) a mikrofon bemenetbe, és felveszek az (all soudn recorder xp-vel), vagy a windows saját hangfelvelőjével, zúgás van a felvételben. Elég hangos. Ha kihúzom a mikrofont és úgy elindítom a felvételt akkor nincs zúgás. Ez miért van, már 3 mikrofont kipróbáltam, mindegyik rossz?
Ha valaki ért hozzá légyszi segítsen!
Köszi előre is! -
Dimitryj
aktív tag
Remélem tud segíteni valaki!
Van egy Audigy2-m namármost szereztem panelt csak elvileg az egyessé. Vajon működik e vele? Eggyáltalán van különbség a kettő Drive között?
-
vödros
csendes tag
Hy All!
A közeljövőben szeretnék vmi olyan hangkártyát venni amivel tudok otthon amatőr felvételeket készíteni... elsősorban gitárral... nemtudom hogy ehhez megfelelő e az Audigy 2... legtöbben az EMU kártyákat javasolják de azoknak elég borsos az ára... míg az Audigy 2 megvan 15ből is... szóval elsősorban azoktól kérdezném akiknek van ilyen ''mókájuk'', hogy mennyire váltotta be a hozzáfűzöt reményeket... ? Ja és van rajta ''nagy'' jack bemenet legalább?... ;) -
sube
aktív tag
Hello.
Érdeklődnék, hogy a tapasztaltabbak akik x64 alatt használnak egy natur Audigy 2 t, van -e vmi problémájuk a hivatalos driverrel, vagy teljesen teljes értékű?
Csak mert mikor legutóbb volt SB karim (2005 közepe-vége) x64 alatt, még nagyon nem akarta az igazat, viszont most megint úgy néz ki, hogy egy Creative termék fog sikoltozni a gép seggénél és reménykedek hogy nem lesz driver baj.
Szóval, nyugtassataok meg, hogy menni fog
köszi
ui.: Audigy 2 OEM ért mennyi a normális ár ha a cucc 3 év körüli?
[Szerkesztve] -
penene
őstag
Sziasztok, az Audigy 2ös (v. 4es mind1) EAX beállításokkal kapcsolatban szeretnék kérdezni:
Lehet beadni EAXot, pl. DISCO
És a discon belül lehet állítani különböző cutoffokat.
Engem a low cut off freki érdekelne.
Ez itt az EAXnál mit jelent?
Hogy a minimumtól a beadott értékig levő frekin küldi rá a jelet?
Tehát elvileg: pl. 40hzes cutoffnál, 100as low cutoff beadva EAXba jelenti azt, hogy elvileg 40-100 hzes értékre vonatkozik az a beállítás?
Köcc.
De ha erről van vmi leírás, link is jó. -
Protezis
őstag
Akkor feltenném a kérdést, hogy érdemes telepíteni a hivatalos drivercsomagot az sb0244 jelzésű kártyámhoz?
Konkrét kérdéseim:
- Ha a gyári cd-ről felrakom a dvd-audio lejátszó programot, akkor a windows indulasnal lefagy (legalábbis régen ezt csinálta). Ez miért van, és hogy javíthatom a hibát? (azon kívül, hogy ne telepítsem fel)
- SBA2_EAX4DRV_031031.exe <- ez kell -e, ha igen, mikor telepítsem, és ha kell, miért nincs fent a Creative oldalán?
- Értelemszerűen a legfrisebb driverek és alkalmazások kellenek, megoldható -e, hogy a driver cd-ről telepítve rögtön ezeket pakoljam fel?
Előre is köszönöm! -
Chandler
senior tag
hali
megeri venni egy audigy/audigy 2/audigy 2 zs hangkártyát? nekem most sb live! 5.1 van, de esetleg beruháznék egyre...
mennyi a különbség a sima audigy a 2 és a 2 zs között? -
Oliverda
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Én kb. 1 évig használtam egy mono jack-RCA átalakítóval és semmi baja nem volt/lett.

-
NBali
csendes tag
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Most alap gyári CD-s van fent, most szedem újat, pár perc és kiderül

-
NBali
csendes tag
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Nah, ott nekem nincs semmi...

Igaz nem ZS-m van, hanem ''sima'' Audigy 2 OEM, ez lehet a gond? vagy csak szar a driverem?
-
Dj Don Pepe
tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Nem egy sima aljzat igen, hanem 4 pólusú jack... És ha ebbe mono dugót teszel kapásból letesteled az 5V-os kimenő jelet, ami szerintem nem nagyon használ a kártyának. Nem teszi tönkre... De inkább én nem hagynám hogy rövidzár legyen. A képen jól látható szerintem hogy miért.
Ilyened van? Nálam van és működik is...
![[kép] [kép]](http://www.ixbt.com/multimedia/creative/audigy2-zs/ss1.png)
[Szerkesztve] -
NBali
csendes tag
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Elég régen társalogtunk erről, de végül rászántam magam, és megcsináltam amit a #2582ben írtál --> [link]
Nálam is hasonlóan néz ki, még be is tudtam moddolni a házhoz, bár a kék szín nem mutat jól a pirossal de az mind1
A kérdésem az lenne, hogy a r*tkesbe tudom kikapcsolni a fulesemet? Mert ''elvileg'' van ilyen Digital Output Only funkció, de vagy:
- vak vagyoik (kétlem)
- driveremben nincs...
Ötlet erre?
Akár egy másik driver amiben van 
-
Oliverda
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
''rövidrezárja'' -
Az jelen esetben miért probléma? Az Audigy 2 ZS digitális kimenete nem egy sima jack aljzat. 
A privire miért nem válaszoltál?
-
Oliverda
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Dumb: Az AU2 ZS -ben már van click remove, de ha beszerzed mondjuk az Adobe Audition nevű progit akkor az is sok segítséget nyújt bakelit bedigizésénél.

[Szerkesztve] -
Dumb
senior tag
Sziasztok, ha régi kazikat és bakelitet szeretnék bedigizni, ahhoz megfelel egy 7000 Ft körüli Audigy? Mi kellhet hozzá még? A minőségét, zajt mivel lehet javítani? Köszi!
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Helló
Nos most értem haza az Árkádból , MediaMarktban, Electroworld-ben nem lehet kapni Coax kábelt csak rca-jack átalakítót. Viszont átloholtam a Fogarasi úti Satsystembe, ahol holnap tudnak nekem csinálni egy RCA - JACK coax kábelt. Kérdés a következő. Sztereo Jacket semmi képp ne rakjanak rá?? Csak a mono Jack a jó?? -
Oliverda
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Ez sem tudja azt amit fentebb leírtam.
Ha fekvő kell akkor meg fektesd le. 
-
Dj Don Pepe
tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Ja. Hát ezeket biztos a nagy gazdaságosság miatt csinálják. Eleve ott vannak a kábelek. 4 pólusú dugót használnak. Ezeket kölön meg kéne venni, plussz ennél a digitális dugónál hogy összekösd a creativos cuccal, ahoz is külön két kábelre van szükséged. Nehogy már egyből menjen minden
És még itt van ez a csodájuk is:
[link]
Ez nem egy buta szerkezet. De miért pont álló? Nekem pont fekvőben kéne. Ilyenkor mi van
![[kép] [kép]](http://images.creative.com/iss/images/products/headers/prod9468_hdr_1_6_1.jpg)
-
Oliverda
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Ha jól láttam össz 2 hangfal szett dekódere tudja kihasználni ezt a lehetőséget. Legalább kiadtak volna egy olyan kis dekóder-enkódert dobozkát (ha már egyik hangkártyájukba sem voltak képesek alapból belerakni), ami ezt a 3*2ch digitális tömörítetlen PCM jelet betömörítette volna DD vagy DTS-be, és úgy mehetett volna tovább bármilyen DD vagy DTS-t támogató erősítő digitális bemenete felé. Így semmiféle zajt és esetleg csak nagyon kevés veszteséget szenvedett volna a jel. Erre kiadtak egy ilyet:[link]. A világ legnagyobb átb@szása.

''Tehát 3-szetero dekódernek kell az erősítőben dolgozni párhuzamosan...'' - Na ilyet én még nem láttam a fent említett 2 Creative gyártmányon kívül sajnos.
[Szerkesztve] -
Dj Don Pepe
tag
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Ilyen kábel kell hozzá:
A digital outba kell dugni.
[link] -
Dj Don Pepe
tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Hihi
Jó kérdés! De a válasz annyi, hogy van a creative-nak egy speckó dugója, amit a saját hangfal szettjeinél használ. Egy olyasmi dugasz mint a ps2 egér, vagy bill. Ebbe lehet ezt a 3*2ch digitális jelet beküldeni... Hogy ez miért jó? Hát azért mert írták itt sokan, hogy a játék meg az EAX nem megy ki 5.1-ben, bla bla bla... De ebben a formában ugyan azt keveri ki a kártya 3*2ch (5.1)-ben amit a line out dugókból kiveszel analóg rendszernél. Nagy trükk igaz? Tehát 3-szetero dekódernek kell az erősítőben dolgozni párhuzamosan...
A 24bit-es hang pedig csak akkor jó ha ilyen forrásod van, ahogy azt irták is...
Egyébként nem lesz semmivel se jobb ami eleve 16bites. (mp3)
Az X-Fi viszont használja a 24bit crystalizert, ami egy kicsit megszinezi a 16-bites anyagot is. De csodát nem kell várni tőle. De nem egy hülyeség
-
Oliverda
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Az audigy 2zs úgy oldotta meg, hogy 3*2csatorna megy ki a digitális kimeneten... (5.1) - Na igen. De ezt milyen cucc tudja kihasználni? Ugye az erősítők ebből csak 1*2 csatornát tudnak egyidejüleg dekódolni(PCM). Dolby Digital vagy DTS esetében már más a helyzet, csak ezt meg a játékok nem támogatják.
-
Gordiann
őstag
Az lenne még a kérdésem, hogy egy 24Bites hangkártyánál egy normál mp3-nál, vagy egy játéknál tapasztalok vmi különbséget?
Vagy ezekenek az új 24bites Creative-oknak egyéb jellemzőjük miatt jobb a hangjuk?
A 24bit az nem csak a felvételre értendő?
Egyszóval: kimenetileg hordoz vmi előnyt a 24bit? -
Gordiann
őstag
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Aham. A creative inspire 5500-nak van digitális dekódere. Szóval elvileg az oldja meg a hangot.
-
Gordiann
őstag
Lenne egy OFF kérdésem:
Látok egy másik gyártó hangártyájának a kézikönyvében egy olyan írást, hogy:
''S/P-DIF output works only on earphone and 2 speaker mode''
Ez azt jeleni, hogy a digitális kimenetet használva csak sztereo-t tud a kártya, vagy azt, hogy sztereo modba kell állítani, és a külső dekóder, ahova megy a kábel innen majd az elvégzi az ''5.1-esítést''?
Remélem tudja vki...
[Szerkesztve] -
Gordiann
őstag
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Jolvanna

-
Gordiann
őstag
Hali
Következők közül melyik éri meg az árát?
Audigy SE 7.1 PCI (OEM) - 6000-6500Ft (?)
Audigy Value 7.1 (OEM) - 7000 (?)
Creative SB Live 24Bit 7.1 (OEM) - 7000 (?)
Audigy 4 (OEM) - 14000 (?)
Köszi
(Vagy van 10k körül vmi jobb kártya?)
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
aláírásod csökkentsd 3 sorra
szólni fognak majd..
pont most jöttem sörölésből, csak azért mertem szóni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dj Don Pepe
tag
Figyelj, ha játszani is szeretsz, és a jó zenét is szereted, akkor a maximum amit az audigy2 zs-ből ki tudsz hozni, az a YouP-PAX-Fiv2.32.2006.SP2(1).rar nevezetü driver. Ez tartalmazza az X-FI, Audigy4, és a 2zs jó tulajdonságait egy az egyben. Játékra kiváló, és zenére is szintén kiváló... Kell ennél több. Én már kipróbáltam az ettől ''fejlettebb'' YouP-Pax drivereket is, és gyári drivert is, de YouP-PAX-Fiv2.32.2006.SP2(1).rar ennél jobbat még nem találtam.
-
Dj Don Pepe
tag
Youpax egy moddolt driver. Az összes jó dolog benne van ami egy audigy2-höz kell... ÉN ezt használom a gyáriak után... A gyárival sok volt a gubanc...
Próbáljátok ki! -
Protezis
őstag
válasz
Whaskes
üzenetére
Oszinten megmondva en kX-szel meg nem szivtam, nem ugy a gyari driverrel.
kX:
- pici
- eleg rendesen beleturhatsz vele a kartya lelkebe
- gyors
- szerintem szebb a hangja (meg sok mas ember szerinte is)
- nincs eax
gyari/pax:
- teljes eax tamogatas
- cthelper gyakran meghal
- nagy
- instabil
Ha sokat jatszol, akkor kX-et ne, azonban ha ritkabban, pontosabban fontosabb a zene, mint a jatek, akkor kX. -
Agostino
addikt
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Üdv.
Eddig egy integrált SP2es volt fent, most mivel semmilyen win nem volt hajlandó felismerni a SATA drivereket amin floppyn adtam neki be, egy régi win van fent, arra raktam fel utólag az SP2őt. Btw mi ez a Youpax? -
Whaskes
senior tag
sziasztok! mien drivert ajánlotok a2zs nek? 0350 es számú. most a gyári van. kx vagy new year pax? meik miért jobb?

-
Dj Don Pepe
tag
Ugyan az a win verzió? Vagy beújítottál? Mindenesetre frissíts a Creativ oldaláról és aztán nézd meg... Ha eddig jó volt, most is mennie kell rendesen. Youpax drivert is megnézhetnéd.
-
Agostino
addikt
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Üdv.
Kontakt hiba kizárva, ha nem játszom sokkal többet mozog a fejem, game közben mereven nézem a monitort, többek között ezért is fáj mostanában a nyakam.
Fejhallgatóm egy átalakíton csatlakozik a hangkártyához, mert oda pici jack dugesz kell, HD555nek meg nagy jack dugasza van alapból, de nagyon szépen kimunkált darabok, és csak most, hogy felnyomtam újra a wint jött ez elő, azóta csak annyi változott hogy SATA vinyóm lett.
Zene közben vagy mondom filmnézés közben rázhatom a fejem, fejreállhatok, akkor sem pattog. -
Dj Don Pepe
tag
válasz
Agostino
üzenetére
Keress kontakt hibát, mert lehet játék közben ráncigálod a dugót annyira harcolsz

A hangkártya vagy dekódolja a hangot vagy nem... Valószínű a géped a játék közben, pl memóriába íráskor vagy olvasáskor nem bír elég infót küldeni a kártyádnak. Esetleg a játék hibája is lehet. Lehet rossz verziót szedtél le. EAX-ot szarul támogatja. De az hogy nagyot pattanjon... az érdekes. Közvetlenül a füllhalgató megy a kártyába, vagy erősítőn keresztül?! Mert akkor lehet hogy egy villanykapcsoló ki be kapcsolásakor keletkező jelek zavarják be. Nálam akkor volt pattanás az erősítőmbe... -
Agostino
addikt
Üdv.
Van nekem egy ilyen kártyám, előző win során kifogástalanul működőtt, semmi baj nem volt vele, felraktam a drivert, alaplapi hangot eszközkezelőben letiltottam, szuperül ment minden. Most előállt egy olyan bajom, hogy Counter Strike valamit Source - eddig ezeket néztem csak - végig azt csinálja, hogy meghatározhatatlan időközönként pattan egy orbitálisan nagyot a fejhallgatóm. Windows alatt ennek semmi nyoma. Nézhetek filmet, szólhat a zene, semmi, csak ha játszom. Ezzel így kifejezetten találkozott már valaki? Mindjárt rakok fel valami más játékot is, megnézem arrafele mi van. -
fap333
aktív tag
Szóval, ha jól tippelem, az a problémád, hogy a ház front paneljének a csatlakozója nem jack dugó, amit bele tudnál dugni a hangkártyába, hanem gyorscsatis, amit tüskékre tudnál rádugni. Amennyiben ez a probléma, akkor rossz hírem van az Audigy2-n nincsenek output tüskék, csak inputok. Erre a legjobb megoldás tényleg az lenne, ha az erősítődön (hangfalakon) lenne jack out, mert akkor nem lenne probléma. Esetleg vehetsz egy boltban egy jack hosszabítót, amivel előrevezeted a Line Outot, és abba dugdosod a fejhallgatót illetve a hangfalakat.
-
Dj Don Pepe
tag
Hali! Kihúzod a Front dugót hátul és bedugod a helyére a fülest minden alkalommal

Vagy olyan erősítőd van amin van fülhallgató kimenet.
Vagy veszel pár száz forintért egy jack dugó elosztót bedugod hátra és oda bedughatod az előlapi panelt és a fülest is és a végfokot is, csak arra ügyelj, hogy ha nem hallgatsz zenét a fülesen akkor húzd mindig ki, mert leveszi a hangerőt a végfokról is... egyébként feleslegesen terhelné a kártyát...
Ennyi megoldás jutott most eszembe 
-
hali! bocs, már biztos volt ez a kérdés, de nem találom rá a választ.
Rá lehet dugdosni valahová a ház frontpanel madzagjait a sima au2-re?
vagy azt hogy lehetne megoldani, hogy alapból a hangfalakon szóljon a zene, de ha játszom, akkor a fülesből jöjjön a hang? -
Api(cs:s)
tag
Na, most sikerült megpróbálnom azokat amiket írtál, kiderült hogy semelyik megoldással nem működik, kivéve akkor ha az effectkenél pl átrakom theaterre vagy ilyesmi, nem mindegyik effectnél, csak ugyebár ilyenkor így vízhangzik meg minden, úgyhogy ez nem jó megoldás, akkor viszont nem tudom hog ymi lehet a probéma :S
-
tag
Rendben, köszi a segítséget, viszont nem úgy van hogy stereonál is meg kéne szólaljon a mélynyomó? a másik pedig játékban is megpróbáltam 5.1es beállítások mellett (cs : source) és sajnos itt sem működött, de meg fogom próbálni, és ha van még valami tipp akkor azt szívesen fogadom
-
fap333
aktív tag
válasz
üzenetére
Ha jól tippelem, csak sztereoval probálkoztál, és magától nem fogja a sztereo jelet több részre bontani. Nekem sajnos csak sztereo hangszóróm van, úgyhogy nem biztos , hogy a legjobb tippet adom, de legfeljebb majd a többiek kijavítanak. Próbáld ki előszőr, hogy a CreativeMediaSource-el játszod le a filmet vagy a zenét, ha az a progi sem osztja a jeleket, akkor próbáld meg bekapcsolni az EAX konzolon a CMSS 3D-t. Szerintem így már mindenféleképpen kell nekik szólnuk.
-
tag
Sziasztok, tudna nekem segíteni valaki egy kicsit? az lenne aproblémám, hogy most vettem egy audigy 2 se hangkártyát, a tesztprogramban rendesen meg is szólal mind az 5 hangszóró, és a mélynyomó is, viszont filmeknél és zenénél is, akár media playerrel akár winamppal próbálom, csak az első két hangyszóró szól, és ugyebár elég hülyén mert szinte teljesen mélyhangok nélkül. A hangkari programban az 5.1 be van állítva, vezérlőpulton 5.1 be van állítva, de semmiféleképpen sem szól a többi
nagyon megköszönném a segítséget! -
Protezis
őstag
válasz
soskajoska
üzenetére
Driver Cleaner-rel szedd le az osszes creative cuccot, inditsd ujra a gepet, inditsd el a telepitot, talalni fog elozo drivert, megkerdezi eltavolitsa -e es mehet -e az ujrainditas, ok-t nyomsz, ujraindul a gep, egybol bejon az install, telepited, vegen megint restart.
-
soskajoska
csendes tag
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
C:\ -n van a rendszer. Kártya behelyezése után sorra írja ki az új hadware elemeket, tehát látszólag felismeri az XP. Elindítom a telepítőt, az molyol egy darabig. Majd kiírja, hogy semmilyen SoundBlaster eszközt sem talál a rendszerben. (Ja az alaplapi AC'97 le van tiltva.)Ezután jönne a kézi gányolás: ....\Driver\.... Itt közli, hogy nincs az eszközre utaló ''inf'' file. Javaslat?
Előre is kösz! -
Protezis
őstag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Annyit tudok mondani, hogy nem rosszabb, mint az elozo gyari

kX-et hasznalok legtobbszor, hangminosegben meg mindig nem eri el azt, de ezt inkabb holnap tudnam kiprobalni nagyobb hangeron (szomszedok...)
Latvanybeli ujitast nem latok, gondolom csak hibajavitasok vannak benne. -
ROLI22
tag
Hi
szeretnék a közeljövőben egy Audigy2t venni de egyszerűen nem találok oylan helyet ahol lenne
vki tud segíteni? -
Kiskutya
veterán
van uj driver valaki tesztelte mar? erdemes az Youp-Pax 2.32 lecserelni a hivatalos ujabbra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy! Vagy kivezetni előlapra a mikrofonbemenetet. Bár Audigy SE-nél azt hiszem, némi''barkácsolást'' igényel. Valaki szúrt már be ide vhova linket, hogyan kell (egyébként nem olyan bonyolult)...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De még egy ilyen szerencsétlen megoldást, hogy egyszerre csak 1 lehet benne :S Ilyen kártya az életben nem kéne... 

![[kép] [kép]](http://djdonpepe.kicks-ass.net/net/kepek/ss1.png)