Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
Videózás szempontból úgy tűnik az Atom teljesítmény bőven jó. Legalább is az én adatlapomon lévő procit (P4 Northwood 3Ghz HT) lenyeli reggelire H.264 1080i/p szempontból (még CoreAVC -vel is). Döbbenetes, de ez az igazság. Nálam ezek a DVB-T videók 100% -ra leterhelik a gépet és néha el is csúszik a hang. Egyébként ha hardware -es MPEG2 enkóderes tuner -t vesz ahhoz nem kell erős gép mert a kártya kódol (én mondjuk elgondolkodnék egy hybrid -en, vagy csak digitálison, ha lesz a lakhelyén DVB-T, decembertől tv2, RTL Klub ott is fent lesz. Digitális TV -nél jobb a kép mert nincs zaj. Analóg már csak max. KábelTV miatt éri majd meg ha ahhoz nem kell még set-top-box). A DVB-T felvétel kisujjból megy akár egy Celeron 300 -nak is, mivel csak menteni kell a kártyától jövő MPEG stream -et, olyan mintha egy LAN kártya lenne a tuner. A lejátszás pedig mint látjuk nem jelent gondot (bár még a deinterlace tesztet én megvárnám), a timeshift sem lenne gond mivel a felvétel továbbra sem jelent többet memóriába írásnál.
Ez pl. szerintem egy egész jó tuner és jó árban is van: [link], ráadásul hybrid szóval az analóg is megy neki, igaz az analóg kódolást a procinak kell állnia, de szerintem a valós idejű MPEG2 tömörítés a kétmagos Atom -nak nem ügy, már egy 1.7Ghz -es Celeron -al is működött nekem annó. Már csak azt kellene kideríteni hogy van-e hozzá BDA driver mert a legtöbb media center proginak az kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Disney+
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- TP-LINK routerek
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7-7700 hibátlan, de kondihibás.
- KiO12. 13. 14. Generációs procik érkeztek!!! Legjobb ár!!!
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 20 hónap bolti garival! -
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest