Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Na én is szívok egy kicsit... Felrakam a 64 bites Ubuntu 12.04 Beta2 -t egy pendrivera.. de nem indul, mert a biosban az uefi be van kapcsolva.. Ez alapból nem is lenne baj, de a biosban nem tudom kikapcsolni.. hiába állítom át, és próbálom elmenteni, következő bekapcsoláskor újra be van kapcsolva...
cmos resetnél sajnos ugyanúgy bekapcsolva marad..
Kapásból kezdhetem bios frissítéssel?? Arra sem vennék mérget, hogy van hozzá egyáltalán újabb bios..Egyébként még mindig nem hiszem, hogy linux (ubuntu) alatt lenne driver a videokártyához, mert liveCd-ként indítva is csak 4:3-as képarány van, míg a jetway nc9c azonnal 16-9 wide-ba megy...

Még kipróbálom egy 32bites ubuntu Live CD-vel is, de úgy néz ki, hogy az Intel megint egy nagyot alkotott..
(közben kipróbáltam, és ugyan az a szitu...
)Akkor ezek szerint az Intel kiadott egy olyan lapot, ami kizárólag 32bites windózzal megy..

Mivel gondolom már "kirúgta" a PowerVR-t fejlesztő brigádot (céget), szerintem még az sem várható, hogy akár később kiadnának hozzá bármilyen drivert..

Hurrá! Gratulálok nekik!!
Kérdés, hogy mi van ilyenkor, amikor kiadnak egy lapot 64bitesnek, de a grafika nem úgy működik 64biten mint ahogy kellene (Win7 x64-alatt csak 1600x1200 4:3-ban gyorsítás nélkül DirectX nélkül..., ubuntun meg max. 1280x1024 5:4 -es felbontást tud)??
Visszaadják a pénzt???
Mert ennyi pénzért azért ez kicsit durva szerintem!! 
Meg különben is, most akkor ehhez a laphoz nem is lesz több grafikai támogatás??
Mert ezek után nem akarom elhinni, hogy a 32bites win driver hibátlanra sikerült volna.. Akkor hogy szerződtek ezek a fejlesztő céggel??

Ez egy agyrém lesz, ha ez így ennyiben marad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
cmos resetnél sajnos ugyanúgy bekapcsolva marad..
Kapásból kezdhetem bios frissítéssel?? Arra sem vennék mérget, hogy van hozzá egyáltalán újabb bios..
(közben kipróbáltam, és ugyan az a szitu...

Mert ennyi pénzért azért ez kicsit durva szerintem!!