Új hozzászólás Aktív témák

• mszl

aktív tag

válasz Kitakat #7068 üzenetére

Szia!

A konfig-hoz ajánlom a webmin-t!!! NAGYON JÓ!!!!!! Távoli konfigra!!!!!!!
    Kb 3 perc és mentek a megosztások, pedig messze vagyok a LINUX GURU-tól!!!!!

A samba-t pedig a synaptic-cal dobtam fel sima samba-ra rákeresve bepipálva és kész.
    (a biztonság kedvéért az elején feldobtam egy lxde-t, kézzel indításra ha kell.)
    De mehet apt-get-el is.
    UBI Server 11.10-ből indultam ki, minimum telepítés csak az SSH-t a lemezről.

+DELUGE+WEBUI-val tuti!!!! Készítettem egy torrent mappát csak a .torrent fileoknak, ide bedobod őket és ő automatikusan indítja akár a telóról is.
    CSak a beállításokat még nem menti így az újraindítás uán újra újra konfigolni kellet a Deluge-t és hozzáadni a torrenteke, :(:( ellenőrzi őket és OK, de ez is idő (fileok nem vesznek el)

Előzőleg a samba4 nekem sem települt. Nem is erőltettem.

Épp tegnap telepítettem egy kis letöltőgépnek egy D525-re, mert a 32 MB ram a Tplink-nek torrenthez azért kevés akárhogy is akarjuk ráerőszakolni, ment, de valljuk be nem rá való, mert a fő feladatát már nehezen látja el.

D525-t most kIsérleti gépnek szánom, mert fenem a fogam egy JETWAY N550-re és egy 3x Gb LAN bővítőkártyára.

Új hozzászólás Aktív témák