Hirdetés
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Hát igen kb 12e körül vettem... De hát ha kell a hangminőség.... Ezt nem kell évente lecserélni!
(#4167) zso79: Egyszerűen zenét hallgatni. Még ha ócska 128bit/s -es rádióstream-et hallgatsz, akkor is hiányzik a dinamika, meg a magas és mély tartomány vége...
Hozzá teszem, nem mindenki "vájtfül" és van akit ez nem zavar, mert mindegy, hogy a szokol rádió szól, avagy egy élő koncerten hallgatja ugyanazt..(és ebben semmi elítélendő nincs, az emberek különböznek)
Sok ember épít 8-10ventillátoros asztali gépet és nem zavarja a repülőgépeket megszégyenítő süvítés sem..
Engem az is zavar, hogy az atomos gépemben az egy szem SONY folyadékcsapágyas 600-as fordulaton járó 92mm-es ventillátor halkabb, mint a WD 500GB-os notebook hdd-je. Mert hiába van gumiperselyeken és 0 a rezgés és a seek zaj, a lemezek forgásának suhogása kihallatszik a dobozból. (párom nem hallja, csak 5cm-ről én 15-20cm-ről is hallom
a ventillátor hangját viszont csak akkor, ha már a lapátok majdnem karcolják a fülemet
)
Ha a HDD-n felső burkoló lemez közepét kicsit megnyomom akkor tompul sokat, most ideiglenesen egy nehezebb Rotring radír van a közepén így csendesebb, de lehet valami merevebb dolog lesz rajta... Pl. ráragasztok egy alacsony passzív bordát...
Még nem tudom, majd eljátszok vele.. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a ventillátor hangját viszont csak akkor, ha már a lapátok majdnem karcolják a fülemet
)