Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
No-kia #10575 üzenetére
Én tudom mi milyen, nem véletlen van hasonló cuccom... Csak hasonló, nekem az enyim jobban bejön
MX1000+QPad EC-R (XT-R se rossz)
Plusz az optikára is mentem
Azért nem mindegy, min tolod, de ez alakul az idővel... Egyre jobban süllyedtem bele én is... Logitech billa, egér, egyre komolyabbak, és itt kötöttem kiGondolkoztam rajt, hogy a diNovo Laser-t ki kéne cserélnem diNovo Edge-re
Az a baj, ha a jóhoz hozzászoksz, nem kell majd a gyengébb
-
-
FefeeX
veterán
válasz
No-kia #10433 üzenetére
Az első? Az egy kajak film, haverom mondjuk anno úgy jött át, hogy vígjátékot nézünk, így mondjuk mindig ezzel poénkodik, hogy elég béna vígjáték volt
De szerintem kajak lett. A második már annyira nem, bár abban meg jók a csajok...
A hármast még nem láttam, de szerintem nem is érdemes...
Végső állomás megvolt?
-
FefeeX
veterán
válasz
No-kia #10422 üzenetére
Nem is értem, miért nincs áram... Nálunk BP-n sosem megy el az áram, cserébe igen szar a minősége, és ingadozik a feszültség...
meló sajna ilyen, mondjuk aki nagyon akar, az talál, ezt tapasztalatból mondom, én sem akartam eléggé anno a diákmelókat, mert havernak mindig volt, nekem meg az szinte sosem
kábeleket el is felejtettem este, de elhiszem neked, hogy ott van, így előre is
aztán majd megvizslatom... Minden esetre kellenek új kábelek, meg olyan ventik, amin nem ilyen csúnya 3 színű kábel van... Meg valahogy a lap mellé rögzíteni, meg ilyesmik... Azért ez nem kis meló szerintem, hogy mindent tutira belőj...
Race07-tel valakinek van tapasztalata? Szimulátor, sokszáz autóval, 2000 forintért vihető most, plusz 2k-ért GTR evolution... És a kormánnyal gondolom jobb lenne, mint a GRID meg a NFS-ek...
-
FefeeX
veterán
válasz
No-kia #10411 üzenetére
Hejj a GIJOE premieren holnap mi is ott virítunk majd, ha minden igaz...
Régi cimborám szólt, hogy megnézné... TF2-t gondolom ennyiszer nem moziban nézed... Amik kinn vannak rilizek meg nekem nem jönnek be...
Pont az hiányzik ami nekem kell, minimum 720p meg DTS audió, pref englisül...
Egyébként már egy 4ropis túlfeszvédő is elég, hogy játszhass viharban, nem kell ahhoz UPS... Ha meg a netbe csap, akkor ZK komának is száll a gépe
-
FefeeX
veterán
válasz
No-kia #10402 üzenetére
a normál esetben alaplaphoz járó fekete, rövid SATA kábeleket, és a ventikhez a rövid fekete kábeleket szerinted a házhoz adják? Csak mert ezt nem hinném... Semmi más ördöngősség nincs a dologban...
ezek a zsinórok hová lettek?
-
FefeeX
veterán
válasz
No-kia #10400 üzenetére
olyat hogy le vagy fogyva, szerintem sokszor fognak még mondani...
Ha igaz, ha nem
De hogy kedvtelen is vagy -- depresszió?egy csaj kéne neked, nem energiaital meg csoki
Amúgy ha tényleg minden működőképes, akkor meg kell érdeklődnöm, hogy tűnteti el ilyen jól a cuccokat, mert nekem nem nagyon sikerül...
-
FefeeX
veterán
válasz
No-kia #10389 üzenetére
Hát az a te bajod már
Nekem ez a gép nem tetszik. Ez nem is minimál, egyszerűen csak narancs-fekete, és a narancsok csúnyák szerintem rajt... Majd szerzek UV ledet, meg picit átszerelem a gépem (remélhetőleg elmegy a házam, aztán jön a transformer) --> oszt újragondolom a kábelezést (azért az kib@szás, hogy szerintem a linkelt gép nem volt bekábelezve... így az enyém is szebb, ha lehuzom a SATAkat meg a ventiket) -- sok köcsög kábel...
-
WesTM
őstag
válasz
No-kia #10381 üzenetére
Nem tudom mi van velem 3 napja, hogy menstruálok, vagy csak lelki kimerültség, de olyan kib@szott ingerlékeny, meg rosszkedvű vagyok, hogy arra szavak nincsenek. Ennek örömére, hoztam ma haza 4 dinnyét, felhoztam egyet, és addig eszem még rosszul nem leszek.
Egy kis este zene. Fantasztikusan jó szám. [link] Érdemes meghallgatni mindenkinek. Belém a legmélyebb szarban is tud egy kis lendületet pumpálni.
JAJJ PETI TÉRJ MÁR ÉSZHEZ!!!!!!
-
-
-
FefeeX
veterán
válasz
No-kia #10157 üzenetére
dehogynem, language pack, rtm-et tetted fel?
valahogy így kell használni a guglit
Asszem bin fájl van becsomizva (lehet más a kiterjesztés, bin rémlik) --> vezérlőpult, nyelvi beállítás, hozzáadás, vagy valami ilyesmi, és ott tudod megadni az utvonalat valahol, azt telepited hozzá, restart és magyar. (anno a vista64 ultimatem is englis volt - nem volt magyar kiadva sztem - és ott is telepiteni kellett - utólag - a lengvidzs pekket
)
-
FefeeX
veterán
válasz
No-kia #10103 üzenetére
Kötsög tréparasztokra most nagyon mérges vagyok... VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Semmi problémád nem lesz a játéknál... Ha 3-4 méteren belül vagy, ugyan olyan mint a kábel - persze ha jó routered van... (megsúgom neked, csak ZK meg ne hallja, mindenképp érdemes kicsit többet áldozni egy Linksys routerre, pref a linuxos WRT54-GL, mert az profi cucc, jó moddolt FWkkel, veri a csak kábeles ex D-Linkemet... (nem tom azt hova raktam, lehet haza kéne vinnem anyáméknak) )
-
FefeeX
veterán
válasz
No-kia #10099 üzenetére
Ezek a nyomorékok egy dekát nem engedtek az árakon... Kurva pénzéhes rohadék banda...
Ombre: vigyázz, mert a végén még a segítségemre szorulsz... Na de azt ki kell ám érdemelni
Nekem wifim van, at home... Látom egyébként te is keményen melózol
101: ZK már kezdhet félni mi, flexszel fogod befenyíteni? Vigyázz, mert kemény gyerek, beletörik a flex...
-
FefeeX
veterán
válasz
No-kia #10095 üzenetére
Én 3GS-t akarok venni, 16 gigás feketét, 55ért szerződéshosszabbítással (annyiért kaptam volna a 8as feketét) --> azt mondták annyi lesz valszeg, de azért erre kíváncsi leszek... Aztán megy majd a jailbreak, meg az igo8
koma: közibénk csaphatsz, szerintem elég távol vagyunk egymástól..
Egy nevelés már tényleg rádférne... Kihagytad a tisztelt uraim felszóllítást
-
FefeeX
veterán
-
- = Zk = -
félisten
válasz
No-kia #10056 üzenetére
ember, ez miatt képes lennél nem inni?
aztán leérünk, oszt otthagysz ittasan a kocsiba, mivel énmeg nem jöhetek haza ittasan.
de te? ne igyunk, és akkor mkinek jóezeknek több pia marad, mimeg ide oda ingázunk
hehe..
A NAGY LÓFACT!! nah hess a dolgodra58: és mki alszik nálatok, vagy hogy gondoltad.?
azthiszzük piáért mész, oszt hazamész aludni! nnnem komám. utazni fogsz
60: c..nyoktól mentes legyen a hely, mert az nemjó rájuk nézve. pláne ha iszom
-
- = Zk = -
félisten
válasz
No-kia #10054 üzenetére
háta fa..om nem kéne b+?
mia .. ésmég van pofája
amúgy ittasan már nem merek autóba ülni. pláne cégesbe
sry
de ha józan lennék nem látnám akadályát
aztmeg pls ne kérd.
én vidéknek jobban örülnék. nem lennék boldog egy SÜNdőrős estétől
#56: maximum áramot
mostmá tarkarongy
mertmár kezdek ugrani
-
Bluegene
addikt
válasz
No-kia #10032 üzenetére
figy holnap megpróbálom, holnap délután h lehet-e
jó, addig alszunk rá 1-et, megértem h a kis szövegedet ott, szeretnéd látni, de engem is megérthetsz h nem szeretnék hozzányúlni, tiszta, szűz állapotához
ZK: elég gagyi, asszem leköröztük őket
OFF: a PH- motor elég lassú, hisz még csak 9 ezer valamennyit ír, ha kilépek a "lokál" menübe
-
- = Zk = -
félisten
-
Bluegene
addikt
válasz
No-kia #10023 üzenetére
jó, csak olyan gagyi alul h [moderálta Totóka] egyből arra gondol az egyszeri vándor h trágárságot írtunk alapból, nah a 15K a tiéd kárpótlásul
sztem nem rossz a 10K, más magasságokba emelkedett az Ati baráti topic, már nem kezelhetnek le az nvidiások, kinőttük a gyerekkort
, mi lesz itt ha kijön az 58xx széria, ejj!!
-
- = Zk = -
félisten
ink reagálj a #9987-ben levő képre
a nép, és a média magyarázatot akarpedig lassan nemártan
szerk: cink, ennyiszer szerkesztgetünk, de tovább nem léphetünk
én biztos nem megyek át, hiába van két nV karim is
tényleg 95-től milesz? kuss?!
csak priviben irkálunk, vagy mi?
addig menjünk át az nV topikba. bekéreckedünk
9992: tiszteletem
már hiányoltalak. Kolega, 9995-ig vagyunk, aztán várunk a nyitótagra
-
- = Zk = -
félisten
aztmár elb..tad kiscsikó korodban vaze
Nokia mit csináálsz?
pfujj... még ilyet
-
- = Zk = -
félisten
nem csatornába melózom, csak szólok. picit felelősségteljesebb munkám van
több ember életéért felelek, mint azt te hiszedamúgymeg van telóm, köszönöm
. Nokia 5800 Xpess Music..
9981: deh.. hülye
ivóvízellátó cégnél melózom...
9982: Látom Péterem a végére teis csak-csak megérkezel
szerk: Te és a CF?ez nekem új lenne..
márcsak zolisx4 kéne. hm .
-
- = Zk = -
félisten
bocs. grideztem
újból rákattantam
nagy kunszt ha nem mostanra lesz meg a 10k... holnap nemjó?... ugyis csak páran megyünk dolgozni
a többiek csücsülnek.. bár (pl) FeFeeX majd ír melóból, mert ugyis lesz idelye
ej, de jó is itt egyeseknek...szerk: pedig de. elverlek mint bu..i a faszát
aztán iszunk, mig van mit
-
-
- = Zk = -
félisten
irigyellek, hogy ennyire "aggódsz"(?) haverod nője miatt. vagycsak haverod végett teszed...
velem egyszer tettek ilyet, átmentem, és úgy megruháztam a csajt, hogy csak lestek rám
de bevittem a kórházba, kimosták, majd másnap "összehívtam" őket, és elmagyaráztam nekik, hogy nekem ez nem gyere be...
és a vicc tudod mi? azóta már összeházasodtak, purdé is van..nemtudom, hoyg közvetlen az incidens után, de sztem inkább rá kis időre...
irigyellek kitartásodért barátom
-
- = Zk = -
félisten
bazdmeg ...
ezen de jót röhögtem...ej ej, fogsz te könyörögni azon a 10k-s bulin vaze
WesTM: Egyem a szivét, jobbra húz az autója. De annyira, hogy ha nem ellenkormányozna, az autó orra visszajönne a bal oldalról.. És még ossza az észt, ha szólok neki, hogy nyíl egyenes úton mért jön nekem..
MÁS:Képzeld, a legeslegelső ringet, a Nagypapám építette. Nagybátyám sétált rajta végig előszőr... Ezt minden magyar nagydíjnál elmesélte Nagypapám..Hm...Sajnos több nem derült ki, ugyanis meghalt sajnos... Lassan 1 éve..!
Aktív témák
- Pavilion x360 14 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Gamer gép - GIGABYTE B760M, Intel I5 12400F, 32GB DDR4, RX 6600 8 GB, 1TB M.2 SSD, 850W GOLD
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Retro Számítógépek és alkatrészek!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest