- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
Bluegene
addikt
csézni akartok? jövök én is!
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
törölt tag
21-22 ezer Ft-ért messze megéri a 4850, ennél jobb vétel nincs. Én speciel 22-ért vettem a 4830-at újonnan, a 4850 meg még jobb. 4870 jobb, de nem annyival, mint amennyivel drágább, szerintem nem éri meg. Az 5800-sok pedig még jódarabig drágák lesznek... A 4850 Sapphire Edition karik hűtője jól hűt, terhelve sem lesz melegebb 60 foknál és alapfordulatszámon nem hangos, van egy kis zaja, de elviselhető.
-
-
FefeeX
veterán
válasz - = Zk = - #8680 üzenetére
A gömb tényleg egy gyenge eresztés, de már vagy 10 éves (csak tippeltem, lényeg hogy nagyon régi, és tényleg nem sok értelme van)
Apropó CS. Ahhoz nem kell nagy gép, a Source is elfut még keményen nem mai darabokon is... Gyertek inkább toljunk UT3-at... Én azt speciel jobban szeretem. Vagy BF1942 (2ezer volt minden kieggel anno) -- avagy Quake3 Azokban benne lennék...
A GRID nekem egyelőre kemény dió, nem egyszerű irányítani, mondjuk arcade NFS bajnoknak elég fura az irányítás, kormány nélkül meg hasonlók, főleg, hogy autósat kb másfél éve nem játszottam, a wownak köszönhetően
No-kia: Attól hogy kicsivel írod, még nem lesz helyes...
VGA körkép: Alakul a helyzet... Nyaralásból visszatérve, a 4870ek ára magasabb mint volt, a 4850eké viszont zuhan mint a veszedelem... Legfrissebb a 2-3év garis 21-22ezres Sapphire Edition karik szanálása... Ha 13ért elviszik a 3850em, meg is van a cserealany
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz - = Zk = - #8652 üzenetére
itt az ajánlott olvasmány
A kedvencem a ROTFLMAO. Egyébként meg helytelenül írta a kolléga, mivel mozaikszó ezért nagy betűvel kell írni -
WesTM
őstag
NAGYOKÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!
Grat. PAPI.
Idézek Belgától.
Szólj apádnak, adja oda'ja buxáját,
Azután meg kérd el az OctaviátLassan indulj, vigyázz, ne kaparjá'
Mások is hagynak, hogy aluggyá'Ha motorral mész, legyen nálad hajtási,
Ne száguldjá' nem vagy te TalmácsiElbambúsz, meg is van a karambol,
Oszt' majd négy darabban húzunk ki a Garamból
Odaérsz a diszkó utcájába,
Tekerheted a hangerőt csutkáraÁlj le egy biztonságos utcába,
A parkolásnál vigyázz a patkára.Sok balesetmentes kilométert.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz #19617792 #8684 üzenetére
távolsági vezetés Eger-Egerbakta 40perc, 10 hiba pont mind a váltás, meg az előzés miatt, oktató mondta hog yaz előzések rendben voltak, ő is így csinálta volna, meg a váltásból is csak 3 nál csinált volna másképp mint én, és megvan velem elégedve, nem vettem neki semmi piát , mint haverom, bár neki van is pénze rendesen, azt mondta oktató hog y akiket ő uismer azok közül a leginteligensebb vizsgabiztos volt, nah jöhet a kocsi
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
nah lassan indulok, kicsit fosok
-
nixx-21
őstag
phuuu eddig Killing Floor-oztam egy sráccal az egyetlen magyar szerón (ami mellesleg virágboltos játékosokat sem taszítja magától magyarán virágboltal is tudsz multizni ezen a szerón)
"Berserker" perket lvl3-ra fejlesztettem ami annyit jelent h 500,000-et kell sebezni közelharci fegyóval (kés,machete,tűzoltó balta,láncfűrész) persze láncfűrésszel mentem mert oan mapon toltuk amin alapjáraton le volt téve...zombik máshogy halnak meg valaki meghal már 5 sebzéstől van oan ami 500-tól se....lényeg h megöltünk vagy 25,000 zombit
3* el is jutottunk a bossig de sajna 1szer sem sikerült megölni =/
tessék ellátogatni a virágboltba és megrendelni a játékot!! amugy eredetiben sem drága 3500HUF Steam-en keresztül és unreal engine 2004 tuningolt változata hajtja a játékot szal régi gépeken is elfut én 1280*1024 max 8*AA 16*AF-el tolom avgFPS 75+ tessék csak tőtögetni :pAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
WesTM
őstag
JÓJESTÉT!!!!
Kis recsegés estére!!! [link]
Az mr2 petőfi messze a legjobb rádió adó. Csak ott lehet ilyeneket hallani.
TEgnap este fatert megszaggatta a harcsa. Volt élmény megint a tavon.
Meséljetek ÁRA' felétek is ilyen gatyarohasztó meleg van?
-
- = Zk = -
félisten
jujde tök értelmetlen ez a Gömb c. posztmodern film
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #8677 üzenetére
én meg aludni és készülök a holnapi napra
-
- = Zk = -
félisten
mindenképp
megyek is az onlány boltba" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #8672 üzenetére
nah akk vedd meg a cs: sourcet aztán goo
-
- = Zk = -
félisten
EMBEREK!!
este szerver?
drift nincs!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
heinekem + becher= alapműveltség
nem CSzek. nem nekem találták ki. de szivesen kipróbálnám, mivel végre jógépem van hozzá
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
cs:s vel szoktatok játszani? kikéne próbálni
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #8669 üzenetére
lol, azért meglátszik ki milyen ember
-
- = Zk = -
félisten
heinekem? az finom sör
-
No-kia
addikt
nah? hova tüntetek már?
-
No-kia
addikt
-
No-kia
addikt
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #8664 üzenetére
hajrá, örülök neki, akár eredmények is jöhetnének
-
- = Zk = -
félisten
lassan készítem a következő autót8665: hú. hátaz még várat magára. de remélhetőleg jövőhéten visszatérek a Grid világába. pár futam van még globálisból, és végeztem
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #8660 üzenetére
lassan felnézhetsz grid-es honlapra
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nincs...
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #8658 üzenetére
jah, csk nem sokáig leszek, mindent a jogsiért, megpróbálok korán aludni
-
- = Zk = -
félisten
netöröld. max megy bash-ra
amugy élveztem a játékot a gridet
este újra! jólenne ha többen lennénk" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
huh Zk-val milyet nyomtunk vagyis( áhh nem törlöm ki jó így ) izé grideztünk, volt itt minden csak driftnem, még le mans is összejött nagy nehezen
-
- = Zk = -
félisten
nemszóltam
mek[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
mit akarsz nyomni?...i hate drift
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #8650 üzenetére
ohh. mik vannak. mostanában már nem szmájlizunk, hanem írjuk dejó. szép világ
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #8649 üzenetére
Rolling On The Floor Laughing - Padlón gurulok a röhögéstől
No-kia: Nekem simán megy az EIST, ha a fesz alapon van (Normal), akkor azt visszaveszi az órajellel együtt. Most a procim egy nem túl "gyilkos" beállításon van, 3,33 GHz-en (11x333)
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
mijtelent az első szócska?
-
No-kia
addikt
most am az eist(=CnQ) nálam is működik, nem tok mikor kapcsolt be, de ha megy a tuning is normálisan, akkor nincs elene kifogásom
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #8646 üzenetére
rotfl , bakker nem igaz senkisem ér rá
-
- = Zk = -
félisten
egyelőre a CnQ -val szenvedek
visszaálltam alapra, és nem kapcsol be
nameg 5percenként rohangálok a porcelánkamionhoz...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
hahó
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #8641 üzenetére
2180 ami most is van, bár már nem uygan az
-
- = Zk = -
félisten
grideznék, de reggelizek. sry
90fokos? há milyen proci volt az?
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #8639 üzenetére
nekem anynira nem jön be, én most a Maya 3d modellezőt akartam kipróbálni, de nincs hozzá seri.. nah mindegy, gridezzünk máááááááááááááá
ui.: nekem volt 90 fokos is a procim még mikor gyári hűtővel tuningoltam
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bluegene #8638 üzenetére
gondolod, hogy olyan sokat pótvizsgáztál volna?
OFF: nálam a szobában épphogy 26fok van. gondoltam meghúzom a 940 BE-met, de félek, hogy felgyullad a szoba a hőtől, amit termelni fog
szerk: ki nyomja az új CoJ-al?
[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
nincs meg a játék
írd meg privbe hogyan jáétszhatunk
elég a demo is?
ZK: a csúszópénz segít, persze ez oktatófüggő
nekem elsőre meglett, nemtom vater 5 vagy 10ezret adott, de lehet a sok pótvizsga többe került volna
OFF: olyan meleg van h ülő helyzetben izzadok,e gyébként honfoglalózok újra rákaptam
jól megy
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bluegene #8625 üzenetére
én nem kenőpénzeztem. azt valahogy .........k tartom. fölösleges. tudásod alapján menj át, ne a pénztárcádé szerint..szvsz.
egyszer (ésmég párszor) az életben helyt kell állni. vagyitt vagyott. így vagy úgy. mindent pénzel megoldani? én buktam. 2X is. aztán meglett. kész. azóta havi szinten vezetek 800-1200km-t buda utcáin. békásmegyertől, budafokig.
nekem nő volt az oktatóm, akiért pokolian odavoltam. jelenleg ott autókázik újpesten valahol. finjgomnincs milyen autós sulival. nagyon szigorú volt. és dögös is
nekem azvolt a szerencsém, hogy vácon voltam vezetni, vizsgázni. mert ha itt lettem volna bp-en, halál. megijedtem volna annyi idősen a forgalomtól. mamár, csak nevetek rajta. megszoktam.
nagyonsok Turistát látni az utakon, próbálok körültekintő lenni velük. ugyanis vannak páran, akik elfelejtik, ők hogy kezdték. lehet ők joggsit kaptak, születési anyakönyvi kivonat helyett." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
tényleg, xfire nektek van? mert akk felvenném akinek van
-
törölt tag
-
No-kia
addikt
vki grid?
nah bassza meg, mamám pont most szól hogy a TV-t bekell állítani a 4.szomszédnak, nah pillNokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
-
Bluegene
addikt
nembaj fogadd meg a tanácsaimat (energiaital, koncentrálás, kipihentség, nyugodtság, csúszópénz) és át fogsz menni
én is így tettem és elsőre sikerült, egyébként érettségin/egyéb vizsgán is lehet ezt, a csúszópénz kivételével
-
Bluegene
addikt
van jogsim
ugye a forgalmi vizsga a végső vizsga? amikor vezetsz forgalomban
tanácsok: legyél kipihent, dobj be előtte egy hideg energiaitalt(felfrissíti az agyad, növeli a reakcióképességed, megnyugtat), koncentrálj ezerrel a vizsgán
jah és nem árt csúsztatni egy tizest (persze anyukád csinálja/beszéljen vele, ne te, ha nem megoldható, ne csináljátok), nekem faterom adott némi kenőpénzt, én elvileg nem "tudtam" róla
jah mindig nézz bele a tükörbe és minden irányváltásnál INDEXXELJ!!!
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
jah, holnap délelőtt grid, legyetek fönt, mert megint unatkozni fogok
-
- = Zk = -
félisten
bolond
lehet énis megyek aludni. exem kikészitett, pusztán azzal, hogy nem jelentekezett. nők, ennyi
8622:gondoltam az előbb, hogy szolok, lassan előveszem a versenyzős kezemet, és elzavarom a telepeseket pihizni ha tudok jövök, de vanegykis fusi meló idehaza ereszt köll tisztitanom, mert esőzésnél fossá ázik a falam, télen meg penészedem ezáltal
jah és a kutya helyét is megkell csinálni[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
egy légy épp a minusz gombomon van-----------------volt
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #8618 üzenetére
nem kell megijedni,csak már késő van fáj a szemem is , télleg , lehet mek aludni, jó8910111213
-
- = Zk = -
félisten
jesszus, mia f...!
Bence: aza lényeg
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #8615 üzenetére
én is csak félfüllel hallotam ezért nem emlékszem rá de tudatalattimban megragadt a dolog
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #8614 üzenetére
pedig sokak szerint egyszerű vagyok mint egy tetraéder
a sztorit nem ismertem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
jóó. találó. teccik
Bence: látom lassan azért leesik
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #8607 üzenetére
mostmár értem csak még mindíg nem tudom hozzákötni a gariztatós témához....
azt vágom h nem mindenhoöva muter kell mert nekem kell szembenézni a problémával....(szembe is nézek mikor nem kapok segítséget)mellesleg ismerek egy kíni mondást...:
Egy apa megkérta fiát h hozzon el egy ládát x helyről y helyre az apa csak annyit adott tanácsnak h ha mindent belead sikerülni fog....nap napot követett a gyerkmek nem tudtam megmozdítani a dobozt végső elkeseredésében odament apjához és szégyelve magát mondta:nem tudom megcsinálni
az anya csak annyit válaszolt h: "ha mindent bele adsz" nem feltétlenül erőt jelent, jelenheti azt is h ha nem megy kérj segítséget és közösen meg tudjátok csinálni
(nem biztos h szóról szóra így volt a mondás de a lényeg benen van: ha mindent beleadsz sikerülni fog nem csak saját erőre vonatkozik )Szerk: nézd mien édes elment labdázni egyedül
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #8609 üzenetére
hát azt mondtad hogy közénk csapsz, erre én csendben maradtam és meghúztam magam, nehogy gondlegyen, ezt szimbolizálja
-
- = Zk = -
félisten
ez miakar lenni? látni látom, felis fogtam.
csak nemértem, hogyjön ide? mit szimbolizál?[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #8605 üzenetére
ok.
példával mondom.
anno szakközépben, volt egy magyar tanárom. köcsögvolt, és hát ott tartottunk, hogy anyám bejön, és rendbe teszi. elmagyaráz neki ezt azt.
nah nemtörtént meg. nem engedtem neki, ugyanis belegondoltam, hogy az elkövetkezendő 3,5 évben milyen köcsög lesz velem a tanárnő. szivatnifog ez miatt stb. igy anyám nemjött be.
végigszenvedtem a 3,5 évet, és érettségin leirhatatlan rendesvolt a magyartanár. nyelvtan és irodalom érettségim nemtartott tovább, mint 1,5perc. esküszömérted bence?
szerk: nokia, nixx-> közétekcsapok!
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #8604 üzenetére
de magyarázzad már el mert sikerült felb@szni vele!!!! igy sose tanul az ember mert mindig csak azt mondod h majd ha nagyobb leszel majd megérted...msot nem rázol le ennyivel!
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #8603 üzenetére
no help!
mind1. haggyuk" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #8602 üzenetére
még mindig nem vágom.....nokia vagy valaki aki érti magyarázza már el ennek a gyereknek az eszejárását mert rébuszokban beszél
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #8601 üzenetére
aza lényeg, hogy ha vmi más miatt mész be egyedül, lehet nem úgy jönki a lépés ahogy tervezed. idővel rájössz mire asszociáltam
ecsém milyen emberek vannak
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #8598 üzenetére
hát h mi a lényeg? mire kell rájöjjek ha egyedül megyek be a boltba? nem fogják legarizni nekem? képes vagyok én is fogyasztó védelemmel fenyegetni megkérem a mestert h tanítson
(mellesleg nekem is bazdmeg jött le)
[ Szerkesztve ]