Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
pckownz
őstag
System Requirements
Intel Processor - Core 2 Duo E6400 2.13GHz
AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
Nvidia Graphics Card - Geforce 8600 GTS 512MB
ATI Graphics Card - Radeon HD 5570
RAM Memory - 1 GB
Hard Disk Space - 4.5 GB
Direct X - 9AZ igen XDDDDD
Néha tényleg nem értem ezeket a kiadókat, akik meghatározzák a sys reqet.
Mellesleg Lego Harry Potter 1-4 -hez tartozik. -
No-kia
addikt
-
westcoastog
veterán
ez igen, megint buzi csíter vagyok szorszba mert öléseim 90% a hedsot.
rá is raktak a banned listára. -
No-kia
addikt
nah ma is ki linuxoztam magam house nézés közben
szevasztok
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Varoz
addikt
Szép estét!
The Notorious B.I.G. - Big Poppa (1995)hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
Üdv.
Mínusz 1 nap!
Miféle jogvédő?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
a Scythe venti amit mondtál Earl 2900Ft egerben, , a voolink 2100 az iponban, ez meg ugye picivel jobb, meg nincs más választásom, lehet megrendelem
-
törölt tag
válasz No-kia #30257 üzenetére
A Coolink (SWIF2-1201 -1200rpm, ez ami jó) zajszintben jobb (alacsonyabb), viszont légszállításban a Scythe jobb. Mindkettő csak akkor menne maximális rpm-en, ha egy (tápon belüli vezérlésre kötve) nagy konfigot kötnél a tápra és nagy terhelésnek tennéd ki, szóval a Scythe is halkan üzemelne, nemcsak a Coolink... Szerintem a Coolink is jó lesz, de nekem a légszállítása miatt a Scythe tetszik jobban. Úgy gondolom, mindkettő jó választás, van ezeknek 800rpm változatuk is, de azok már gyengék, így azokat nem érdemes tápba tenni.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
törölt tag
válasz No-kia #30260 üzenetére
Én sem értem, ugyanazt a típust mondja, amit Te is írtál neki... Kérdezz rá szerintem, hogy melyikre gondolt, mert ezek a típusok vannak:
Scythe Slip Stream SY1225SL12SH - 1900 rpm
Scythe Slip Stream SY1225SL12H - 1600 rpm
Scythe Slip Stream SY1225SL12M - 1200 rpm
Scythe Slip Stream SY1225SL12L - 800 rpm
Scythe Slip Stream SY1225SL12SL - 500 rpm
Nekünk az M a megfelelő. Az L már gyenge lenne, a H meg talán zajos. Az SL ritka, mint a fehér holló, mert értelmetlen is, SH meg brutális.
A gyártói holnapon is ugyanezek szerepelnek. -
No-kia
addikt
áácsak L-eset tudják, akk lehet Coolink lesz..
számításaid szerint még az(coolink) is elég igaz?
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
nézem a gamestaron az e3 összefoglalót, nagyon kemény, kikéne rá jutni egyszer, esetleg ati topik e3 látogatás?
-
törölt tag
válasz No-kia #30252 üzenetére
Windows, Linux? Bár a .bin kiterjesztés alapján Windowsra gondolhatsz. Előbb le kell fordítani egy compilerrel asszem. How to run a BASH script in a Batch file (with Cygwin), talán egyik megoldás Winen való bash futtatásra.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Ebből a celeroncsból mit lehet kihozni? hogy havernak ne 1-2 fps-el menjen a source.
socket 370-es coppermine, jelenleg 1200mhz-n.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
alszotok?
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #30269 üzenetére
megyek berúgni!
Fél 4 kor meg pecázni! Utána megint berúgás, mert este bankett!
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #30269 üzenetére
én táncikáltam egész délután
pedig ma nincs is edzésem
de lementem pincébe gyakorolni
meg szorgalomból tanultam újat is magamtól youtube-ról
konkrétan ezt[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Varoz
addikt
Akkor nem, de most már igen.
Jó éjt!
Eminem - BeautifulhTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
Üdv urak!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Reggelt, vagyis azt sem tudom milyen évszak van. Eddig tartott a tegnap este... Ideje lefeküdni, mert nemsoká mehetek bankettre. Hogy hogyan fogom ott még inni, azt nagyon nem tudom, de megoldom valahogy!
Jó éjszakát!
-
pckownz
őstag
Ehh.... Gondoltam szakmai topic miatt, a tuning kezdőknek topicba segítek, mert ott még tudok is... De oda nem tudás kell, hanem türelem vazzeeeeeeeeeeeeeg
-
törölt tag
válasz pckownz #30278 üzenetére
Én is beleolvastam, úbakker... Az oké, hogy valaki nem egy tuningmester, de ennyire "töketlennek" lenni. Pl "ha tuningolom, akkor mindkét mag órajele emelkedik?" Vagy magok X órajelen járnak, de két mag akkor 2 * X? Egyik user meg a memória órajelre panaszkodott, hogy AMD 6000+ + DDR2-800 RAM, hogy a 800-as RAM-ok nem 400-on (400*2) mennek, hanem csak ~376... Na, arra adtam választ, töményet.
-
pckownz
őstag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ szerelmes lettem a logoutos cikkben lévő 4850x2-be
-
pckownz
őstag
Gépezek, zenét hallgatok... Nagy villámlás, zene off és csatt egy getczinagy dörgés... mifakk
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #30287 üzenetére
Miért 5970? 5990 erősebb
-
westcoastog
veterán
válasz pckownz #30288 üzenetére
akkor két zafír 5970, hú mit összehoznék de hagyjuk mert csak dühös leszek hogy csak ezzel a csoffadt 3 magossal kell nyomni..
Van egy digitalzone-os cs 1.6 a gépen, de ha játék közben nyomok egy abalk gombot hogy kinézzek, és visszalépek a játékba, nem történik semmi, nem akar visszalépni a játékba, közben fut a game, de nem akar vissza lépni, ez rohadt idegesító, mert ha sok szervert kell próbálgatni akkor nem túl jó midnig új játékot indítgatni. + az affinitást is le akarom venni 1 magra, mert a source is 1 magon megy a legjobban. Mit tudnék tenni? -
No-kia
addikt
válasz westcoastog #30287 üzenetére
itt alig van felhő és napsütés
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #30292 üzenetére
fuck anyám kitalálta hoyg holnap no gépezés... mert hogy nem csinálom a ynelvvizsgát most nyáropn, pedig már kiakarta venni a nyugdíj pénztárból a pénze egy részét autóra
1. nem azért tanulok hoyg kapjak vmit
2. szükség lesz majd arra a pénzre ha nyugdíjba megy
3. ezzel a tiltással nem ér el semmit+1: nem értem a felnőtteket
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #30294 üzenetére
nem, látod hogy esni fog az eső, nem mondok smemit mert ako rmegint csak az léesz a baj, mert 4 egészes átlagom van és hogy nem tanultam smemit,(ez igaz is) de ha elég a 4 egész akkor minek tanuljak az 5ösérT?
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #30296 üzenetére
hát jah, nem a legolcsóbb, a 4870X2 olcsóbb volt
-
pckownz
őstag
[link]
Lego-printer -
törölt tag
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest