- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
zolisx4 #24287 üzenetére
Szimeringet kell cserélni.
Konkrétan a suliban is volt olyan. Azon vizsgáztam. Dobot kellett cserélni, az volt a tételben.
Apámnak RM-2-ese van. Nem rossz szerkezet, csak sok a gond a lánccal. Alsó gerendás, dobos kasza és alul lánc fut végig. Amivel nincs is baj, de ha szét kell szedni akkor a gerenda végén kell ki-be fűzni.
Amúgy fasza szerkezet, jól lehet vele árkot kaszálni.Én úgy oldottam volna meg ezt a szerelést, hogy az egész alját levehetőre csinálnám. Így könnyű lenne szerelni.
Különben amikor apám vagy én dolgozok vele akkor sosincs gond vele. De ha valaki más akkor szakad a lánc. Mert nem foglalkozik a beállítással és durr neki. Na most ha nagyon előre van dőlve akkor nem kaszál hanem ás.
Pedig jól szokta bírni, kaszáltam le én már beton tömböt is vele. XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest