- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
zolisx4 #24287 üzenetére
Szimeringet kell cserélni.
Konkrétan a suliban is volt olyan. Azon vizsgáztam. Dobot kellett cserélni, az volt a tételben.
Apámnak RM-2-ese van. Nem rossz szerkezet, csak sok a gond a lánccal. Alsó gerendás, dobos kasza és alul lánc fut végig. Amivel nincs is baj, de ha szét kell szedni akkor a gerenda végén kell ki-be fűzni.
Amúgy fasza szerkezet, jól lehet vele árkot kaszálni.Én úgy oldottam volna meg ezt a szerelést, hogy az egész alját levehetőre csinálnám. Így könnyű lenne szerelni.
Különben amikor apám vagy én dolgozok vele akkor sosincs gond vele. De ha valaki más akkor szakad a lánc. Mert nem foglalkozik a beállítással és durr neki. Na most ha nagyon előre van dőlve akkor nem kaszál hanem ás.
Pedig jól szokta bírni, kaszáltam le én már beton tömböt is vele. XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest