- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
Pttypang #41174 üzenetére
Totálisan egyetértek veled!
És tapasztalom is. Rínak, hogy nicns lehetőség, de semmihez se ért. Akkor mit akar? Tessék megtanulni valamit és akkor abban lesz lehetőség. Ja, hogy ahhoz nem elég sírni? Na igen.
Én bejártam a fél országot, mert nem voltam rest arra menni, ahol a lehetőség volt. Most meg 1200km-re vagyok onnan. Ez ilyen.
Ja és annyi szakmában dolgoztam, hogy nem igaz. Pedig nem sok közöm volt hozzájuk előtte. De minden tanulható, ha akarjuk. Mindent el lehet sajátítani aminek nincs fizikai akadálya. Mert nyilván egy tériszonyos ember nehezen lesz magasépítő, de ezer másik lehetőség is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged