Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Ahogy nézem, nem sokkal drágábbak a CF lapok (nekem meg már van, és még sok más embernek is, akik a magasabb felszereltségű lappal kapták a CF-et vagy az SLI-t).
Az egykártyás verzióban meg a helyedben nem hinnék, mert mindkét gyártó bevallottan a többkártyás konfigokra hajt rá a csúcs VGA fejlesztés helyett, csak az ATI kínlódik még, hátha sikerül egy felső kategóriás darabot összehoznia.
És ha most van egy CF lapod, 2 3870-nel mindenképpen olcsóbban jössz ki. Legföljebb persze néhány game támogatására még várni kell. -
Joshi
titán
-
ulveczkii
tag
Szerintem a CF csak akkor hülyeség ha az ember barózásból akarja összerakni egy vételben
Viszont én is CF es lapot fogok venni valszeg egy 3870-nel és ha mondjuk egy év mulva el kezd kevés lenni akkor ott a lehetőségen hogy addigra relative aáacsony áron hozzájutok egy másikhoz ami dob rajta 50-60-70-80% ot és az azért nem rosz
Fogyasztásilag és energiagazdálkodásilag ezek a kértyák nagyon jól meg vannak csinálva igy a villanyórát sem tekernék le a falról
-
Joshi
titán
válasz
katt777
üzenetére
Különösebben nem érdekel egyik vga új ára sem, mert én többet újonan nem veszek főleg addig amíg használtan 1-1,5 év garral árulják őket.
Új kártyákból CF v SLI összerakása a legtöbb embernek álom marad, mert örül ha egyet meg tud venni.
Azt aláírom, hogy a CF erősebb megoldás, de mint mondtam már többször is pénzkidobás. 
-
katt777
félisten
GTX kb. 130k, 2db 3870 jó esetben már csak 100k, és megy még lejjebb, miközben így is megközelíti az előbbi teljesítményét, és javulóban a driverek.
CF átlag nem 50, mert 50-100% közötti gyorsulást képes produkálni (oksi, ebbe beleszámít a dupla RAM is), szóval azért úgy 65-70 körül átlagban megvan. -
Ace Ventura
addikt
HD3850, HD3870 re rámegy egy zalman vf900 cu?
Ja, és persze van egyáltalán értelme rádobni? -
L4mie
veterán
Különben bírom amikor, valaki idejön Nvidia-t Funolni, vagy fordítva.... kérdem én mi a jó francnak, ha valaki Nvidiat akar venni akkor az azt fog, ha ATI-t akkor meg azt.
Az, meg hogy valaki idejön, csak hogy heccelje a másik oldalt (vagy fordítva) az meg inkább no comment, (enyhén szólva gyerekes)!De a PH!-s tesztet már iszonyat várjuk...

-
Speed®
titán
Maguk a pontszámok és végeredmények mindkét ablakban stimmelnek, szóval csak az a kérdés, hogy miként lehet ezt így kííratni. Most lusta vagyok 2x lefuttatni a DMarkot, de lehetséges az amit írtak valszeg (lefuttatta, aztán a progi bezárása nélkül megváltoz/tat/ott körülmények közt újrafuttatta).
-
Joshi
titán
De ugye nincs harag?
Joccakát. 
-
Joshi
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hát, az utolsó hülye ember még nem halt meg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Joshi
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Miért?
Szerinted eladható a 3870 többért? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Joshi
titán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mi van? Felhúztad magad?

nVidia előtt egy 1950xt karim volt úgyhogy tisztába vagyok az ATI teljesítményével
, de valljuk meg ez a 3000-es széria nem ütötte meg a mércét.
Persze még bejelentheti az ATI, hogy "Emberek! A 3850/3870 a középkategória, most adjuk ki a felsőkategóriát!"

-
Joshi
titán
A CF és SLI jó ha átlagba 50%-san működik, talán a CF 60% de semmilyen esetre sem költséghatékony.
Ja, és szinte minden játékon ott az nVidia logo. 
-
Vincsó
aktív tag
Valaki megmondhatná, hogy a 3870 nagyobb egy ATX alaplapnál, és ha igen mennyivel?
-
Speed®
titán
válasz
4tom4nti
üzenetére
A memóriákat idekeverni badarság, bármelyik értelmesebb lap elvan velük.
A CF/SLI létjogosultsága csak a nagyobb wide monitorok okán nem kérdőjelezhető meg szvsz..szerintem semmi értelme 2 kártyát összekötve egyéni teljesítményük ~1.5Xesét kihasználva lenyelni a dupla fogyasztás-melegedés-zaj békáját, nem beszélve a majdani upgrade megduplázódott bukófaktoráról.
Mindenesetre ha eltántoríthatatlanul (és fentedd írt tényekre érzéketlenül) ragaszkodsz egy duálVGAs konfoghoz, a CFX jobb megoldás mint az SLI, szvsz. -
4tom4nti
tag
Szevasztok!
3870 Crossfiret érdemes összerakni?
Láttam SLI és CF összehasonlító tesztet, ahol hol az ATI jobb, hol az NVidia, de attól félek, hogy az SLI alá nem találok jó alaplapot, ami kezeli az 1066-os RAMokat.
Köszi a válaszokat...
-
Macka
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Az a baj ezzel az eredménnyel, hogy nem erdeti... A GPU-z ből, és a CPU-d adataidból semmi nem látszik, ráadásul a CPU-pontjaid is érdekesen jelzi a Mark...
-
Speed®
titán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
A főablakban 9728 (4069/4390/2677) pontod van, a kis eredménykijelzőn meg 10285 (4359/4690/2718), hogy csináltad

-
GezaR
tag
Hali! De régen jártam már ph fórumon
és nem olvastam el az előző hozzászólásokat, de nálunk már 60-63 között lehet kapni 3870 és 49-53 között 3850-et. Csak gondoltam megosztom veletek. 
-
katt777
félisten
válasz
keszegduda
üzenetére
Ez még nem jó ár, csak jobb.

-
keszegduda
őstag
Ha valaki keresne 3870-et jó áron...[link]
-
Mákos7észta
aktív tag
Na akkor most van hepi

SM2: 4359
SM3: 4690
CPU: 2718Na így már jobban néz ki

Kösz mindenki segítségét
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Fent van.
na jólvan, már egy teljes rendszert alakítottam ki, meg persze a programcsomagok is az asztalon vannak, ennek a 60%- a lemegy az asztalról
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Microsoft .NET 2.0-ás keretrendszer fent van?
csak pár dolgot? több ikonod van az asztalon, mint nekem 10 rendszert egybeszámolva

-
Gaboman
nagyúr
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Ted fel újra a drivert,és ne a Catalyst 7.11-et hanem a Hotfixet.
-
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Sikeresen downgrade- eltem a Vistáról Xp- re, de volna egy problematika... Felraktam a Catalyst 7.11- et, de valami gebasz van... A rendszer tök szűz, csak pár dolgot raktam fel, drivereket, és vírusirtót. na most ilyenkor mit csináljak?
-
Atheist
csendes tag
Üdv!
Lehet hogy baromságot kérdezek de ha egy ilyen heatpipe-os videokarira rászerelek egy hütőventillátort, akkor jo fogja birni a tuningot?

-
P00By
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Oké,velem lehet beszélni

-
Sziasztok!
nem találtam konkrét utalást arra, hogy az AC Accelero S1 v. S2 tökéletesen passzol-e a kártyára! Mert tervezem egy ilyen kártya megvételét, de addig nem akarok lépni, amíg nem derül ki az igazság! Válaszotokat köszönöm!
-
Bagira01
veterán
Megküldte már vki rendesen a hd3870-t? 13k-t valaki 3dmark06-ba
Csak viszonyítás a régi hd2900pro-m hoz képest
Hangja, hőfok?

-
Maotun
őstag
socket 939 x2 4600+ CPU + HD 3870 VGA ennyit tudtam kifacsarni belőle gyári coolerekkel [link]
köszönjük ATI koszönjük AMD
-
hétalvó
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nekem ennyi pont elég, akkor nekem se lesz szerintem. Mivel te egy kicsit maximalista vagy. HA ezt mondod 8800gt után azért nem rossz vélemény.
-
RazoR_45
tag
Egyébként a most akkor HD3870-et érdeme venni nem??
-
Gaboman
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nekem 85E-be ha minden igaz és ha megvan még a 3870X2 kártya a nagykerben!
-
wolfman
veterán
Én most a többségtől eltérően ezen kártyák HD támogatására lennék kíváncsi, mert szép hogy jó sok pontot érnek el 3DMarkban, meg hogy csak Powercolort tud szerezni szinte mindenki, de azt hogy FULL HD filmeket (1080p Blu-Ray Disc és HD-DVD) mennyire támogatja? Gondolok itt arra hogy milyen procit mennyire terhel le egy ilyen kártya mellett!?
-
munky
őstag
remélem holnap már lesz PH! teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Yettel topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A mai napig nincs normális támogatottságuk.
Te még hiszel a mesékben? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Esetleg

Szerinted eladható a 3870 többért? 

Hangja, hőfok?