- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
Köszi
Háááát, úgy fest most maradni fog egy ideig még a régi jó HD2400XT. Addig olvasgattam a monitorokról (új monyi beszerzése miatt akartam a vidkarit is cserélni), hogy lebeszéltek a kinézett TN+Film paneles monitorról. Inkább beruházok egy picivel drágább IPS-panelesbe, de így most nem marad keret az új vidkarira
Remélem ez a 2400-es el fogja bírni 1920x1080-on az új megjelenítőt... -
DarkChild
senior tag
válasz
barnam_ #8669 üzenetére
Köszi, közben találtam róla képet
Ennél a két csatlakozót lehet a táp ugyanazon ágán lévő molexekre is kötni, vagy mind a két ágat igénybe kell venni?Gondolom azért túl sok kraftot nem vesz fel erről a hat eresről, pláne, hogy az egész chip TDP-je 100 watt alatt van
Vagy tévednék?
-
DarkChild
senior tag
Jaja, PNF-es FSP van benne. Azt már most nem akarom cserélni, ki tudja meddig tartom meg ezt a "vasat"
Lényeg, hogy a most beszerzésre kerülő 24 colos HD Samu monyit hajtsa rendesen
Játék nem lényeg - nagy ritkán játszunk haverokkal SWAT4-gyel, de azt még a HD2400-esem is vitte, egész jó felbontáson
A 4830-as XFX-hez milyen tápcsatlakozót adnak? Ami molex-et alakít át 6-eresre?
(Amúgy nekem meglepően halk a 400-as PNF - a házhűtő ventik surrogását jobban hallani, pedig mind a gyári Antec "silent" pörgő, alap fordulatszámra levéve
)
-
DarkChild
senior tag
Okay, köszi srácok
Asszem' akkor a HIS nyert
Úgyis pont a legfelső slotba akarom szerelni a házikómban és ott meg a hűtőborba épp beleesik a hátsó 12 centis hűtőventi légáramlatának vonalába, szóval lesz mi elszívja róla a melegebb levegőt -
DarkChild
senior tag
Sziasztok!
Van egy kb. két éves konfigom, amit nem igazán használok játékra, de nagyobb monitor beszerzése miatt (Full HD) kicserélném benne a videókártyát is egy erősebbre (most egy Radeon HD2400XT van benne). A választásom erre a Radeon HD4670 szériára esett, mivel ennél még nem kell plusz tápcsatlakozót bekötni a kártyára. FSP 400W-os tápom van és nincs rajta ilyen 6 eres vidkarihoz való csatlakozó.Lényeg ami lényeg, két karit néztem ki, egyik ez: HIS H467PS1GH HD4670 1GB GDDR3 iSilence4 PCIE, másik pedig ez: GIGABYTE GV-R467ZL-1GI HD4670 1GB PCIE.
Szerintetek melyiket érdemes választani, az aktívat, vagy a passzívat? Nagyon hangos lehet a Zalman hűtő a Gigabyteon? (Antec P182 házam van, nem szeretném ha valami nagyon hangoskodna benne
) Teljesítményben ha jól látom ugyanott vannak, úgyhogy végülis a hűtési megoldás lenne a döntő a kettő között.
Köszi előre is a tippeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows Insider Program
- Nintendo Switch
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest