Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
válasz
barnam_
üzenetére
Van egy kis ellenállásos átalakítóm, amit alaplapi csatira lehet kötni. Egy 12 cm-s Zalman-hoz való. Ezt kötöttem a vga hűtője elé, így kicsit gyorsabban forog, mint 5V-on, de nem hangos. A hátoldalon lévő memókat felsüniztem. A "szőrös fánk" alatt így 79 fok körül van. 3D06 alatt (1440*900/4AA/Aniso2) 50 fok. Szerintem ez jó így. Remélem a srác nem olyan kocka, hogy órákat játsszon a "szőrös fánkkal".

Chaser: 5V-on szinte hangtalan. Ha a fánkos játékra
nem is, másra elég lehet az 5V.
A memókra viszont kell a hűtés, mert forróak. (2000 MHz az 2000 MHz, biztos kap feszt rendesen).2D-ben leveszi a kártya az órajeleit 165/265-re.
Amúgy tényleg jó kis kártya ez. Remélem nem olyan megpusztulós, mint a 4850-ről hallani. -
Picturemaker
őstag
Üdv!
Valakinek rakok össze új gépet, abba vettem a kártyát, de nincs pofám odaadni egy "sugárhajtómű" hanggal megáldott új gépet.
Néztem az AC S2-t, talán fel lehet rá tenni. Nem vészes az ára és egy 8 cm-es venti 5V-on szerintem le is hűti.
Arra én is gondoltam amit Te írtál, csak félek, hogy 5V-on talán nem lesz elég a hűtése.
De lehet, hogy kipróbálom.
Köszi. -
Picturemaker
őstag
Érdekes, hogy minek pörög ennyire ez a venti.
3D "nyüstölés" alatt is hideg a kártya, elég lenne a fordulatszám 60-70%-a is,
de nem lehet szabályozni.
Miért süketek a Gigabyte-nál ?
A kártya amúgy tényleg jó teljesítményt nyújt az árához képest, sőt, attól függetlenül is.
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Milyen normális árban lévő hűtőt lehet ráapplikálni a 4670-re?
A Gagyibájt gyári hűtője, ami jól hűt egyébként, irgalmatlanul süvít!
Kb. 1000 W-os hajszárító hangja.
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
A Giga 4670-nek van valami ismert problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

nem is, másra elég lehet az 5V.