Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Picturemaker #2205 üzenetére
Szó szerint ugyanígy jártam, csak én beáldoztam egy HD3850/512-t, mert sürgetett az idő, a porszívó meg maradt az én gépemben (kb. 2 napig).
Hűtőt nem volt kedvem cserélgetni ezért lett az IceQ. Én a helyedben legelőször az 5V-os megoldást próbálnám ki és, ha nem megy az egekbe játék alatt a hőfok, akkor tovább nem is foglalkoznék az üggyel. -
Chaser
legenda
válasz
Picturemaker #2217 üzenetére
Ha 5V-on okés, akár jó is lehet, vettem fasza házat, 12-es ventit tudok az egész vga után aplikálni, az már biztos elég lesz..és a jó hír, érkezett ramirisbe
22.8k ahol szoktam vásárolni, a zafír 100ft-tal olcsóbb. Kár, hogy pár várossal odébb vagyok, de lehet átruccanok, úgyis lenne arra dolgom. Neweggen utánanéztem, negatívumként azt hozzák fel hogy hangos, mily meglepő
És nem lehet állítani sajna a venti fordulatát. Asus persze nincs, pedig pirosban fasza egy ATI kártya
-
válasz
Picturemaker #2208 üzenetére
A 82 °C soknak tűnik, de a szőrös fánk jobban megizzasztja a kártyát mint a játékok, vagyis játékok alatt hűvösebb lenne. Az MSI 5V-ra kötött gyári hűtővel is csak 50 °C körül van játékokban
-
válasz
Picturemaker #2205 üzenetére
AC S2 passzívan kevés lesz rá (főleg úgy ha semmi szellőzés a házban), de ha teszel rá egy ventilátort, akkor jó lesz.
-
válasz
Picturemaker #2198 üzenetére
Hali!
Én is beleszaladtam ebbe a kártyába és 1 nap után már fájt a fejem tőle
Nekem azt tanácsolták, hogy ventilátor tápkábel átalakítóval adjak a hűtőjének 5V-ot a 12V helyett. Párszáz forintos alkatrész, csak arra kell figyelni, hogy a molex csatiról az 5V-os ágat hozza le a 3, vagy 2 pines aljzatba. Szerintem ez a legolcsóbb megoldás.Nekem nem volt kedvem sz*rakodni és lecseréltem egy HIS IceQ-ra, azóta néma csend van a gépben
-
pézoli
csendes tag
válasz
Picturemaker #2196 üzenetére
vf900 cu (zalman)
-
Wendelke
aktív tag
válasz
Picturemaker #2078 üzenetére
Ez mondjuk engem is érdekelne, mert úgy tűnik, hogy ez a legolcsóbb.
A hűtéssel kapcsolatban egy kérdés. Zalman VF900 vajon jó lehet erre a kártyára. A honlapjukon nem találtam a kompatibilis kártyák között, de a 4870-re jó viszont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest