Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Szeva'!
Ez mondjuk egy érdekes felvetés, hogy a vmem hiba mindenhol előjönne, erre eddig nem is gondoltam. A hőmérsékletek a jelek szerint rendben vannak. Most néztem 2 perc Furmarkot, 66-67°C körül mocorgott, de régebbről egy huzamosabb strapálás kapcsán rémlik valami 70-75°C körüli max, de asszem akkor ment 2 Prime is.
Feszültségeket mivel nézzek, kinek higyjek? Bár előbb megnézem másik gépben, addig nem gyártok több teóriát, mert már most tele van a... fejem.

Üdv, és köszi!
Fóbu.i.: Ja, és a tápom csak ne rendetlenkedjen, nem azért vettem sok forintért, hogy gagyizzon, ne fessük az ördögöt!

-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
Döglődni látszik a gddr4-es Sapphire 4670-em.
Véleményeket, ötleteket örömmel vennék.Üdv!
Fób -
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Egy kicsi off még ezzel kapcsolatban: Haverom mediamarktban járt így, hogy egy szupergyors memóriakártyára az ugyan akkora de lassabb tipus ára volt kiírva. Nem hitt a szemének, vitte is venni, persze pénztárnál kiszúrták, hogy nem stimmel, de mondták, hogy "ok, ezt elcsesztük" és (korrektül, jogszabály szerint eljárva) odaadták neki annyiért egy rossz szó nélkül. Riszpekt!
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Üdv!
Pár nappal ezelőttig én is nagyon vártam a 4770-t, de az a tápcsati nekem is letörte a lelkesedésemet.
Persze továbbra is várom, de már csak azért, hogy ne bukjak egy hónap alatt (százalékosan) sokat a Sapphire 4670 GDDR4-en.Persze ez a "várok még picit a gépvásárlással" taktika novemberben sem jött be, remélem nem szívom meg megint egy májusi 265 forintos dollárárfolyammal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Véleményeket, ötleteket örömmel vennék.
Aki Kraftwerket szereti rossz ember nem lehet!
Na de ilyet! "Leesett az állam és nagyot koppant az avaron."
Persze továbbra is várom, de már csak azért, hogy ne bukjak egy hónap alatt (százalékosan) sokat a Sapphire 4670 GDDR4-en.