Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Sebaj Fóbiás #5916 üzenetére
Ezekszerint a mediamarktban csupa jó fej dolgozik.
Úgyanis tavaly karira, barátomnak kinéztem még novemberben egy Krafwerk bakelit lemezt, persze szenteste előtt egy nappal már nem volt egy darab sem.
Próbálkoztak cd-t ,dvd-t rámtukmálni a bakelit helyett,de mondtam nem kell ,mert ezek megvannak. Most jön a lényeg, fogta magát az eladó, bement a hátsó raktérbe és kihozott egy 1986-os kiadású ,teljesen épp csak egy kicsit poros KRAFWERK - Electric Cafe bakelit lemezt. Azt mondja vidd el nyugodtan ,nekem úgyis kettő van belőle. Kérdezem mivel tartozok , válasz semmivel. Nem is kelett többször mondania,már ott se voltam. Szóval ingyen lett egy szenzácíós lemez karácsonyi ajándékként a zenész barátomnak ,aki ezen a zenén nőtt fel. Szerinted ? Persze,hogy volt öröm és bodottá.Szerk:Mai napig nem hiszem el,hogy ingyen odaadta.
Ezúton is köszönet érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Formula-1
- Ninja Gaiden Ragebound teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Socket AM4
- Androidos tablet topic
- Ghost Of Yōtei
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest