Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
freeapro
üzenetére
29Db- maxon csak az a baj,hogy mindig maxon van és egyenlőre nem tudtam szabályozni, de erős a gyanum nem is lehet
egy sima 8cm-es Artic Cooling házventit csavaroztam rá, a laprol kapja az áramot, akkora "facsavarok" (rendesfém csavar amit a fába bele lehet hajtani)kellenek amik kb 1cm-re érnek át a ventin a csavar szépen bement a hűtő bordái közé, majd linkelek képet, ha szeretnéd -
attiLANte
tag
válasz
freeapro
üzenetére
No mindegy, amúgy is csak a teljesítményfelvétel - és az egyedi hűtővel elért hőfokok - miatt szúrtam be, hátha érdekel valakit.kisza25:
"probáltam állítgatni a ventilátor fordulatot(asus smart doctorral),de egyenlőre nem vettem észre változást alapon 40fokos az én kis házamban"Ezek szerint maradt az a szokásos Asus-féle megoldás, hogy az "olcsóbb" kártyákról lespórolják a vezérlést és a ventit orvul rákötik 12V-ra.
Véletlenül nem emlékszel/nem nézted, hogy a ventilátor kerete csavarozva van a bordára vagy egyszerűen lepattintható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- ELKELT - Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Playstation 5 lemezes // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

No mindegy, amúgy is csak a teljesítményfelvétel - és az egyedi hűtővel elért hőfokok - miatt szúrtam be, hátha érdekel valakit.