Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
kisza25
üzenetére
Ilyen
Ezek tényleg gyakorlatilag hangtalanok, a keretesnek van hangja, a keret felerősíti a szélzajt. Amit linkeltél elvileg hátsó házventik, de bárhová be lehet őket szerelni kis ügyességgel. A keretest egy 7700cu-ra vettem, de még nem raktam fel rá, sajnálom széttörni 
-
danih
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Szép!
Nekem sajna a procihűtőm nem 4 eres hanem csak három (szintén AC, de EZ ITT - a poén hogy HANGOS, borzasztó hangja van pedig jól szereltem fel).
Muszáj, hogy procihűtő legyen a "lánc" elején (viszonyitási alap)? Mert én rátennék egy ilyen 8 centis AC-t a vidkarira, annak a csatiját az alaplapi 2. connectorra és mondjuk szoftveresen vezérelném... Vagy cseszek az egészre és veszek venti vezérlőt potikkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kuponkunyeráló
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB Garanciával!
- EVGA GeForce RTX 3080 XC3 Black Gaming 10GB Garanciával!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezek tényleg gyakorlatilag hangtalanok, a keretesnek van hangja, a keret felerősíti a szélzajt. Amit linkeltél elvileg hátsó házventik, de bárhová be lehet őket szerelni kis ügyességgel. A keretest egy 7700cu-ra vettem, de még nem raktam fel rá, sajnálom széttörni