Hirdetés
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Gyuri27
üzenetére
ja ti se vagytok angyalok anno vettem egy vidkarit (Inno) egy nap alatt elhalálozott (csak játszottam semmi tuning )visszavittem azt mondták kizárt, hogy az rossz hozd be egész gépet, majd mi megnézzük hol a hiba,3 nap után benyögték nem jó a vidkari
aztán 4x játszották el gyere vissza jövőhéten 1hónapig nem lett volna gépem,ha nincs integrált graf
aztán visszaadták a zsét,mert nem tudták cserélni, mert nem volt olyan kártya,de helyette mindig felajánlottak a pénzemért egy ratyibb kártyát
nemrég meg nekem kellett utánna járnom, egy gyárihibás pendrive miatt (kingston 8Gb)
az eladó azt mondta,hogy az normális amikor 300-500kb/s maximális írási sebeség van mivel nincs sehol se feltüntetve mit tud a pendrive
otthon néztem utánna neten, meg is találtam,hogy hibás a széria és szó nélkül cserélik nagykerbe, ezt megnézettem eladóval oszt kicserélte
és még sorolhatnám
egy csomó ilyen eset után ne csodálkozz, hogy a vevő is simlizik
-
törölt tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Minek szóljak hozzá olyan témához amit már legalább négyen beszélgetnek, jöjjek ide okoskodni én is, és bólogatni a többi ember mellé?
Én tudom, hogy neked igazad van, nem azért írtam, hogy meggyőzzelek az ellenkezőjéről. De ennyit forrongani ezen... Minek átesni a ló túloldalára? Úgy teszel mintha úgy jött volna ide, és azt írta volna, hogy "adjatok tanácsot, hogyan basszak ki a köcsög boltossal, mert szemét módon kajakra elcsesztem a videókártyámat, és most rajta akarom leverni a saját hülyeségemet". Inkább az van, hogy egy tizenéves kölöknek valószínű fogalma sem volt róla, hogy mivel járhat ez az egész procedúra. De most ezért itt ostorozni napokig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- VHS digitalizálás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- Gigabyte AMD Radeon RX 9060 XT GAMING OC ICE 16GB(Bontatlan)
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztán 4x játszották el gyere vissza jövőhéten 1hónapig nem lett volna gépem,ha nincs integrált graf