Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
Értem, csak azt nem, hogy ha minimális többletpénzért van gyárilag jó hűtős kártya akkor miért vennénk a vacakabbat plusz még egy hűtőt (ugye így már nem ez lesz az olcsóbbik megoldás), amit aztán még szerelhetek is át (ha gond van akkor meg vissza)
Tanker az a hőfok még normális, hibákat nem tudom, nem játszok ezzel a játékkal, de biztos lesz itt olyan aki igen.
-
JJános
addikt
Ezt nem értem. Ha leveszem a gyári hűtőt, és ráteszek egy jobbat, akkor, ha gond van, visszarakom a gyárit, és viszem garanciális javításba?
Mondjuk a kereskedő ismer, és tudja, hogy vigyázok a cuccaimra. Jó hűtők, szellőző ház, és figyelek a gépre. Időnként ellenőrzöm. Ezért nem lenne nehéz garit érvényesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB Garanciával!
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest