- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
psyho85
aktív tag
Üdv!
Jelenleg két monitort használok, és driver-frissítés (catalyst 2, 10.12) után a másodlagos monitoron vibrál, ugrál a kép ha az elsődlegesen gördítek, ablakot mozgatok, játszok, akármi. Ez eddig nem volt, utánanéztem a dolognak, kikapcsoltam az overclockot (valami 30Mhz GPU órajel emelés volt) és így már rendben van. Ami furcsa a dologban az az, hogy a frissítésig működött, és a megoldást egy 2009-es fórumban találtam, ahol a driver 9.9-volt. Visszaraktam a korábbi drivert (10.9 azt hiszem, win7 visszaállítási pont), így is csinálja. Annyi még, hogy a driver frissítéssel párhuzamosan a directX is frissült egy játéknak hála.
Tudom, mit számít az a 30Mhz, nem is ez a bajom, de azért idegesít, hogy eddig gond nélkül ment, akkor most miért nem képes rá.
Előre is köszönöm ha van valami tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest