Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én meg éppenséggel, régen hwboton tevékenykedtem, de akkoriban az ssd aranyárban volt, nem kell mondani, hogy most sem olcsó, így mivel nincs személyes tapasztalatom feltettem egy kérdést, egy szimpla igen,nem tudom vagy nem is megfelelt volna. Nem is kérdeztem hogy nevettél e vagy sem, én sem nevetek azokon akik rúgják a labdát és futnak utána, mindenkinek van hobbija, kinek ez kinek az, én sem nevettem se rajtad se máson, mert valamit csinál amit szeret és kérdez valamit ami azzal kapcsolatos.... DE akkor én kérek tőled elnézést, hogy egy ilyen nevetséges kérdéssel fordultam hozzád... Legyen szép estéd, szevasz
-
ledgeri
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ugyanis?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest