Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
V!ck
senior tag
válasz
himi-humi #27998 üzenetére
Elhoztam haveromtól, kipróbáltam, üvölt, mint az állat, viszont működik rendesen.
Szétszedtem atomjaira, semmilyen elváltozást vagy rendellenességet nem találtam.
Kitakarítottam, újrapasztáztam, kipróbáltam. Ugyanúgy szar, továbbra is 4300körül forog és csak 21%-ot mutat a catalyst. Teszteltem unigine heaven-nel, valley-val, furmarkkal.... betonstabil, nincs artifact sem. Szóval szerintem a kártyának nincs baja, csak a ventivezérlésnek. Talán csak egy fet, egy smd alkatrész, kondi, akármi... van műszerész ismerősöm aki elég mélyen belemászik az ilyenek lelkébe, egy próbát megérhet... de tényleg sokan írják különböző fórumokon ugyanezt a problémát :/ -
raubisoda
senior tag
válasz
himi-humi #27938 üzenetére
Nem egyszerű de megoldható.Kikeresed az RBE nevű progit ugyan onnan (techpow...) ahol a biosok vannak.Hozzá leszeded a winbios flashelő progit.Ezeket mind a DOWNLOAD oldalon találod meg.
A GPUZ-vel feltétlenül mentsed el a régi biost mert ha gebasz van azt vissza lehet rakni rá.A gpuz-nál rámész ahol nálam az egér van és SAVE TO FILE...Utána a bios sorszámokat szigorúan ellenőrizd nehogy rosszat tegyél fel rá mert csík hegyek lessza karidon.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest