Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Broncolin
üzenetére
Szerintem ez memóriahiba lesz. Gariztasd le a kártyát.
(#6266) Karajev7
Ezt a 2 dvi-s felállást felejtsd el. Nem lehet 2 dvi-t használni egyszerre. Más megoldás után kell nézned.
Egyébként meg nem kell feltétlenül bedugnod a kártyába a másik áramforrásnak a csatlakozoját, ha nem tuningolsz.
A kártya 151 w-ot fogyaszt, a pcie síntől kap 75 wattot, az egyik áramforrás csatlakozójából megint 75-öt, ez így együtt 150 watt. Emiatt működik 1-gyel is a kártya. -
Romvr
őstag
válasz
Broncolin
üzenetére
Nem vagyok egy szaki, de valamit kipróbálhatsz:
- Acronis True Image*-el lemented az egész Windows és a 100 megás partíciódat valahova.
- Újrahúzod a Win7-et
- Ha jelentkezik a hiba még mindig, akkor lehet a kártyával van a gond, érdemes utána feszültség csökkenteni, órajelekből visszavenni. meg hasonlókkal próbálkozni. (Régi GF FX5200-am gyárilag volt túlhajtva annyira hogy nem bírta a ventillátora és produkált ilyen pixelesedést, csíkozódást. Visszavettem órajelből (akkoriban registri buherával), ráraktam egy combosabb ventilátort és megoldotta.)- Ha nem jelentkezik a hiba, akkor driverekkel volt valami. Szépen felteszel egy drivert a kártyára, majd elkezded felpakolni sorban amit még kell. Ha megint előjön valaminél, akkor már tudod mit kell törölnöd/frissítened/cserélned
- Kipróbálod melyik módszerrel lesz jó, majd megjegyzed amit csináltál.
- Acronis-al visszahúzod a lementett rendszert (ami pont olyan lesz mint a művelet előtt) és elköveted a szükséges manővert a hiba kijavításához.Szerintem egy próbát megér. Én már csináltam ilyet laptopomnál mikor elkezdett szétesni a kép véletlen időközönként. Akkor a Daemont Tools egyik drivere akadt a Catalyst-al.
(*Fizetős program, de "kölcsönzőből" letöltheted. Illetve a Comodo-nak is van ilyen programja ingyen (Time Machine), de nem tudom az mire képes pontosan. Vagy ha ismersz hasonlót akkor azzal.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi