Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skelemaki
csendes tag
válasz
#98593280 #8084 üzenetére
Egy dolgot elfelejtettem megnézni neked tegnap. Gondolom a teszteket olvasva észrevetted, hogy két ventillátorszabályzási görbéje van a kártyának, amit rajta egy kapcsolóval lehet állítani. A tegnapi értékek mind a Performance módra értendők. Most megnéztem Silent módban. Így megegyező BFBC2 beállítások mellett pár percnyi játék után 59°C-ra melegedett, a ventillátort viszont csak az üresjárati 40% helyett 50%-al hajtotta 1660-as fordulaton. Ekkor jelentősen enyhébb hangja volt, mint 60%-on, és szerintem bőven belefér a "csendes" kategóriába, mert az üresjáratihoz képest a hangerő sem változott nagyon, mindössze megjelent egy nagyon enyhe szélzaj.
-
Skelemaki
csendes tag
válasz
#98593280 #8084 üzenetére
Egy kis maximális grafikai beállítások mellett futtatott BFBC2 SP után a Cyclone PE alapórajelén (860/1100) 55-56°C-ig melegedett, ehhez a ventillátort 60%-ra, azaz ~2200-as fordulatszámra tekerte. Természetesen ekkor is jól elkülöníthető szélzaja volt, viszont jelentősen kevesebb, mint a Kombustor extreme burn-in-je alatt. Sajnos viszonyítási alapom igazán nincs, mivel az előző kártyám egy 9600GT volt, rajta egy Accelero S1-el extra ventillátor nélkül. Annyi a biztos, hogy ahhoz képest üresjáratban a gépem hangja összességében nem igazán változott - simán "mellettealvós" -, és hogy játék alatt ez a hangerő számomra még messze nem zavaró, mert nem visít, nem motorzaj, hanem szimplán szélzaj, a játékok hangjai mellett pedig már főleg nem számít.
@(#8087) szasanyi: Az szép!
Pedig a Gigabyte 6850-ében gondolkodtam, ami hasonló kétventillátoros megoldású, csak olvasgattam itt a fórumon, és sajnos rábukkantam a rossz előéletükre, úgyhogy más gyártó megoldásai közt keresgéltem, az MSI-t pedig pont letesztelte a kedvenc külföldim, a Guru3D is, és más oldalak is, és igen pozitív teszteket adtak a kártya hangerejét és hűtőjének hatékonyságát illetően, ezért esett rá a választásom.
-
Skelemaki
csendes tag
válasz
#98593280 #8072 üzenetére
Én az MSI-ről tudok nyilatkozni neked, mivel nekem is egy Cyclone Power Edition van. Üresjáratban (az adatlapomon lévő gépben) 22°C-os szobában 34°C-on pihen (40%-os ventillátorsebességgel, 1270-es fordulattal) szinte teljesen hangtalanul, legalábbis nagyon akarni kell, hogy el tudjam különíteni a többi alkatrésztől. Stabil 950/1200-ra húzva alapfeszen 5 perc extrém D3D11-es Kombustor-üzem után 68°C-ra melegedett (72%-os ventillátorsebesség és 2780-as fordulat mellett). Ekkor viszont már komoly szélzajt lehetett hallani természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tesla topik
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS notebook topic
- VoLTE/VoWiFi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest