Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
trekkes #8102 üzenetére
Szerintem már nagyon off lesz a dolog, lehet, hogy átkéne menned egy másik topikba. Egyébként én is féltem az Asrock-tól (régen nekem is olyan lapom volt és hát nem voltak jó tapasztalataim vele), de vásárlás előtt meggyőztek, hogy mostmár 180°-ot fordult az Asrock szemlélete és nagyon jó lapokat készítenek. El is hittem nekik és nem bántam, egy nagyon jó kis lapnak vagyok a boldog tulajdonosa.
(#8104) Beri: Vagy csak voltak olyan jó kereskedők, hogy az ügyfél bizalmát tartották fontosabbnak és ezért bevállaltak egy esetleges kárt.
-
törölt tag
válasz
trekkes #8102 üzenetére
Játékokban erősebb a Sandy Bridge, mint az 1366-os 950: [link] Ezenkívül 15eFT-al olcsóbb, kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik és most jelent meg, korszerűbb processzor, hosszabb távra jobb befektetés. Nem utolsósorban szorzózármentes, egyszerűen lehet húzni, akár 4Ghz fölé is.
A P67 ahhoz kell, hogy tudd húzni a K-s procit, H67-ben nem lehet. A mai ASRock alaplapok már teljesen megbízhatóak. Jobbak mint régebben. MOndjuk ha az megnyugtat, vegyél egy P67-es Gigabyte-ot, de B3-as legyen, mert azok a SATA2 hibát javítottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Dying Light Beast
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest