- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalad a cucc rendesen
GPU-nak adtál kakaót is, vagy alapfeszen tudta ezt az órajelet? (nekem alapon 920/1100-on még stabil, de 950-en már nem, kettő között még nem próbáltam, ja és természetesen az alap 1.15V-on)
11.4-el kapcsolatban tapasztalat? Bátran felrakható állapotban van?
-
Milka 78
nagyúr
Természetesen és nem is akarom bár melyiket fényezni vagy lehurrogni,mert egykutya mind
Inkább azokat sajnálom akik megvették a Giga karijukat.Nem megy normálisan és a forgalmazó és a gyártó egymásra mutogat,tehát még a garit sem tudják érvényesíteni.A bolt nem veszi vissza csak ha a Giga beismeri,hogy hibázott(na azt várhatjuk,de ne legyen igazam),stb,stb...szánalmas az egész sztori és a felhasználó szívja meg az egészet
-
Milka 78
nagyúr
Tudom,hogy én biztos kifogtam,de...3 lapjuk halt meg nálam,2 videó kártya(460gtx,passzív 4850-es)és nevetséges de egy egér ami 1 mp-t sem tudott üzemelni.A lapoknál folyamatos memória kezelés és bios gondok(AMD-s vonalon) és amikor írtam nekik,még ők voltak velem lekezelők(meg user error).Persze a más gyártóknál nem volt user error és minden állítólagos hubás cuccom megjavult...nem az a baj,hogy hibás amit alkottak,de még hülyének is nézik az embert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest