Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pete_21

addikt

válasz wittman #3867 üzenetére

Köszönöm a választ.
    Válaszok:
    1. A lassulás másban nem nagyon jelentkezett, legalábbis ami a VGA-hoz köthető lenne. Jó rég volt defrag ráengedve, így azt tegnap megcsináltam (O&O Defrag v14), illetve a CCleanerrel is takarítottam a szemetet, így már egész szépen válaszképes a rendszer. Viszont ez a leállás/indulás mókán nem segített, szóval az az ATI driver és program sara.

2. Könnyen lehet, hogy igazad van, leállásnál dolgozik a winyó rendesen. Lehet, hogy akkor írja ki a memóriából a lapozófájlra a dolgokat, és a 150 MB nem kis móka.
    Viszont, ha másnál nem ilyen, akkor sem normális, hogy nálam ilyeneket okoz. Gigabyte HD 6850-em van most.
    Neked egyébként fent van a CCC?

pumi1980: Neked is köszi.
    Én már csak akkor töröltem le az nVidiás drivert, amikor az ATI kártya benne volt a gépben, mert a nVidia elromlott, nagyon sűrűn fagyott, és nem akartam még winyókat is gyilkolni. Főleg telepítgetés/uninstall közben nem jön jól. :N
    A másik különbség az, hogy én csökkentett módban futtattam a Sweepert, de sokan csináltuk így, szóval nem hiszem, hogy itt buktam el. :)
    Neked is felteszem a kérdést: a CCC fent van nálad?

Új hozzászólás Aktív témák