Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Azért gondoltam, hogy nem (csak) a Gigabyte-os bios-sal van a gond, mivel más kártyákkal is jelentkezik a probléma. De lehet, hogy valami bios-os gond mégis, de akkor nem a Gigabyte hibája, hanem az AMD-jé (vagy nem tudom, hogy működik ez a bios-fejlesztés. Az AMD is fejleszt közben bios-okat? És azt elküldi a kártyagyártóknak, hogy ők testreszabják, meg kiadják? Vagy hogy megy ez?)
És mivel a 10.12-es Catalyst javított valamennyit, ez szerintem csak megerősíti, hogy valami szoftveres gáz lesz. Ha meg mégis hardveres, akkor szerintem úgyis visszaveszik a kártyákat. Szerintem nem csoda, hogy mi is itt törjük a fejünket, és nem jövünk rá, mi lehet a gond. Lehet, hogy még AMD-ék se tudják, pontosan mi is a gáz. Vagy persze lehet, hogy tudják, de elég nehéz lehet kijavítani.
Az, hogy főleg a Gigabyte-osok panaszkodnak, szvsz nem feltétlen mérvadó, mert lehet, hogy több Gigabyte kari fogyott, és így arányaiban ez akár így rendben is lehet.
Meg szerintem biztos van olyan is, akinek Giga kártyája van, de nem tapasztalt hibát.
(Egy kis ideje már nem tudtam olvasni a fórumot, úgyhogy ha valami hatalmas hülyeséget írtam, javítsatok ki.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Update 12.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)