Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rocket

nagyúr

válasz HANDO88 #2855 üzenetére

A vicc az amit eloadnak egyesek a hozzaszolasaikban altalanositassal.
    A masik vicc, hogy egy magyar hardver forumon frocsognek, ahelyett hogy megirnak a problemat az AMD-nek.

Neked is sikerult ebben a hozzaszolasban osszehoznod egy altalanositast ("Mégpedig azzal hogy a minél nagyobb profitot hajhászó cég már megint egy félig kész cuccot dobott piacra."), hiaba irtam mar le mar parszor, hogy nalam nincs gond.

Nem habzana a szam, eladnam a termeket ami nem azt nyujtha amiert megvettem, ilyen egyszeru a tortenet.

#2853:Cyrix ;]

#2854:Nem kell nyutatgatni magad, nem kell foglalkozni vele ha nalad nincs gond.
    Mivel nalam mukodik nem erdekel a problema, de ettol fuggetlenul megprobalok segiteni annak akinek problemaja van, vissza is lehet olvasni amikor probaltam segiteni (meg kesobb mar masok is), es a kerdesekre nem tudott valaszolni az emberke, hasonlo a szitu most is ha visszaolvasol lathatod, hogy aki segiteni probal hiaba kerdez, meg osztogat tanacsokat, tobben elsiklanak felette mert habzo szaju (nem en hasznaltam ezt a jelzot :) ) write only modban mukodnek.

Új hozzászólás Aktív témák