Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
üzenetére
Hát, azt nem tudom, hogy kiír-e bármit, nálam olyan gyorsan restartolt, amikor elfelejtettem.

Valamit nyilván elsumákoltak a felhasználók elől.
Abu85: Tudom, hogy összetartoznak, azt is, hogy ATT "leállt", de anno azt olvastam, hogy HD68xx kártyákon működik. Sajna az AMD "fejlsztése" miatt csak a régebbi driverekkel. Nem véletlenül kerülöm az AMD kártyákat, és nem is csak emiatt, pedig nálam nagyobb ATI fan nem nagyon volt, és ez itt a lényeg: ATI # AMD.

Az összes játékom remekül futott CCC nélkül, különösen a GTX560-on.
(De HD4870-nel sem volt ilyen jellegű problémám CCC-rel viszont igen. No de az még a "határvonal" előtt volt.)Talán túl öreg vagyok, de én még olyan korban nőttem föl, amikor egy driver önmagában képes volt remekül vezérelni egy adott VGA-t, és még csak frissítgetni sem kellett soha, hogy talán a következő jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futárcégek
- AliExpress tapasztalatok
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(De HD4870-nel sem volt ilyen jellegű problémám CCC-rel viszont igen. No de az még a "határvonal" előtt volt.)