Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
#77081088 #25004 üzenetére
Ha ennyire fontos, akkor próbáld még meg az ATT-t.
Elsőre talán kicsit bonyolultnak tűnhet, de ha rákapsz, mást nem is akarsz használni.
Sajnos egyes kártyáknál csak a VGA Biosban is szereplő feszültségeket lehet kiválasztani, hiába írsz be neki manuálisan köztes értékeket, valójában nem fog azon menni, hanem a bios maximumon. Ha a te kártyád is így viselkedik, akkor csak a 2D feszültséget tudod választani a 3D-hez. Ekkor viszont lehet visszább kell kicsit venni a 3D órajelből is, de lehet hogy bírni fogja 2D feszültségen a 3D alap órajelet. -
Pala
veterán
válasz
#77081088 #25004 üzenetére
Az AB meg tudja csinálni, amit akarsz, mármint maga a program képes rá, de tudni kell, hogy elsősorban NV karikhoz való (mivel Rivatuner-alapú, az meg egyértelműen NV-tweaker progi), így elképzelhető, hogy bizonyos funkciói Radeon mellett nem elérhetők. Ez csak tipp, mivel én csak Geforce-szal használtam.
Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy ne lehetne valahogy alulfeszelni... írd be google-ba, hogy "Radeon 6870 undervolting", csak kidob pár fórumot, megoldást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Arc Raiders
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fogyjunk le!
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest