Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Én nem húztam, nem is akarom még. Hogy előttem mit csináltak vele azt nem tudhatom.
Afterburner csak GPU hőmérsékletet néz, az 55 volt végig, néha felcsúszott 58-60-ra (viszont csak 40%-ban van terhelve a GPU végig, prockólimit van a játék meg egy magot használ). A másik két hőmérséklet lenne érdekes inkább azok voltak jóval magasabbak. De most játszottam háromnegyed órát és semmi, perfektül ment.
Játékbug nem okozhat ilyen leállást, ráadásul nyomok nélkül. Legalábbis szerintem. Nem tudom mi lehetett akkor, mindenesetre kéne valami porgi ami a háttérben naplózza az összes hőmérsékletet, meg kihasználtságot és tolok egy órát a játékkal, meglátjuk úgy. Erre mi a jó program naplózni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest