Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
wittman
üzenetére
Igen, és nálam pölö csak az erre történő frissítés után lettek IDLE 100/150 az órajelek. Persze az is lehet, hogy már eleve ezzel a BIOS-sal jönnek ki az újabb kiadású kártyák. Én elsőre sajna beleszaladtam egy gyárilag hibás darabba, és a csere alkalmával azon gondolkoztam, hogy emiatt nem is ilyenre cserélem. Aztán úgy gondoltam, hogy ilyen mással és más gyártóval is előfordul (szvsz talán többször is mint kellene) így végül mégis úgy döntöttel legyen ilyen, mivel nagyon halk volt a hűtése és így legalább az már nem lutri. És nem bántam meg egyáltalán.
A következő pozitív csalódás a CCC és a 11.4 driver volt, ti. én az ATI driverek miatt ne használtam egy ideig (vagy csak ideig - óráig) ilyen kártyá(ka)t. -
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Razer gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A következő pozitív csalódás a CCC és a 11.4 driver volt, ti. én az ATI driverek miatt ne használtam egy ideig (vagy csak ideig - óráig) ilyen kártyá(ka)t.